Başka bir inject ile enjekte etmeyi denedin mi ?DLL Injectlerken bu hatayı alıyorum. Xenos64de aynı hatayı veriyor...![]()
Arkadaşın verdiği ikisi ile denedim sonuç aynı büyük ihtimalle oyun 64 tabanda calısmıyor ama dll 64 o yüzden inject edemiyor...Başka bir inject ile enjekte etmeyi denedin mi ?
araştırırsan bulabilirsinArkadaşın verdiği ikisi ile denedim sonuç aynı büyük ihtimalle oyun 64 tabanda calısmıyor ama dll 64 o yüzden inject edemiyor...
injector önerin varmı?
@EmreAtila Gerek kalmadı koymuş zaten yeni linkte![]()
kardeş bu hile kodlamalarını nasıl yapıyonuz bize de öğretin de bizde paylaşak hileEdit, aimbotunu düzelttim yeni linki atıyorum birazdan. Efsane kitleniyor aimbot![]()
Kolay mı lan o işkardeş bu hile kodlamalarını nasıl yapıyonuz bize de öğretin de bizde paylaşak hile
kolay diye bişey demedim herkes yapabilir diye de bişey demedim ama öğrenmek istiyorumKolay mı lan o işHerkesin yapabileceği bir şey olsa oyun yazılımları çöker.
Yeni güncelleme geldi ondandır akşama güncellerler bu hatada as-18006 ban yedin anlamına geliyorbeyler 3 çar açtım üçündede ban yedim oyundan attı giremiyorum as-18006 hatası veriyor neden ? yardım edebilicek var mı ?
Güncelleme geldi hile fix yediabi hile calismiyi injecteri calistiriyorum uyari veriyo bsiyler yaziyo ama ilk kez calistirdigimda olmustu sonra lobiden atdin simdide hic olmuyor neden ola bilir?
kolay diye bişey demedim herkes yapabilir diye de bişey demedim ama öğrenmek istiyorum![]()
DOSTUM HİLE LOBİYE GİRİNCE HATA VERİYO FİX YEMİŞ YENİ GÜNCELLEMEYLE, ÇALIŞMIYOR İBARESİ KOYARSAN İYİ OLURHile signatureli beyler, fixlenmesi çok zor. Bypass fixlenmiştir.