Sandığim kadarıyla hileyi guncelleme aşaması sundan uzun surdu battleye kırıldı fakat bu sefer hilede sorun olustu yani mesela aim bot açıkken damage vurmama gibi
Dostum tek sıkıntı fixlenmesi adamlar hilecilere dava açıyor o derece titiz çalışıyorlar yoksa battleye falan fasa fiso bende onları kıracak cmdler mevcut
FPS Düşüklüğü Yapmıyor Ancak Yeni Güvenlik Duvarında Sadece EPS,Wallhack,SpeedHack,Aim Mevcut , Bizim Verdiğimizin Dışında DLL Kullanırsanız Oyun Banlar.
Atttma ziyaaa. i3 4160 3.6ghz 4gb ram 1 gb gt 710 gpu var 35 40 fps anca görüyorum şehir içinde -30 fps oluyor. Nasıl 1 gb ram ile medde oynayabilir ? Bu arada fps gpu ile çok alakalı ve 1 gb ram 4 gb ekran kartı takacak hali yok darboğaz yapar.
FPS Düşüklüğü Yapmıyor Ancak Yeni Güvenlik Duvarında Sadece EPS,Wallhack,SpeedHack,Aim Mevcut , Bizim Verdiğimizin Dışında DLL Kullanırsanız Oyun Banlar.
Kardeş adam oynuyor ve ben 1 gıdım kasmadan 1920x1080 ultra ayarlar (8 gb ram i5 7200u nvidia geforce 940mx) ile gıdım kasmadan oynuyorum ve arkadaşım kendi diyor doğruluğunu bilemem fakat okul arkadaşım ve oynuyor yani.