beyler yabancı formlarda aim olan var diyosanuz o siteye gidin adamlar bu sistemi bizden aldı adamların emeğine yazık dün gün boyunca bunla uğraştılar iki üç o.çocugu gelmiş burdaki sistemi almış aim olanla değiştirmiş bu hile sistemini bizimkiler buldu.
Polehysn hocam şimdi şöyle izah ediyim inject sorununu düzelttim görev yöneticsiinden hizmeti durdur deyip inject edince çözülüyor ancak noeye i açınca oyun açılmıyor starting battleeye service yazısını görüyorum ve orda kalıyor no eye tepki vermiyor en fazla part 1 e geliyor sonra tepki yok Noeye açınca battle eye servisi siliniyor tekrar normal açınca düzeliyor teamviewer veriyimmi
Bendede aynı hatayı veriyor hocam noeye açınca veriyor demi o yüzden oyun açılmıyor hatta şimdi yeni link paylaşıldı 18mb ordan indir ben de deniycem yeni linkten
Hocam yanlış anlaşılmasın virüs total de kaspersky avast gibi kaliteli antivirüsler trojan diyor crypter kullanılmış gibi gözüküyor yanlış anlama sadece gözüktüğü için söyledim
Eh be güzel kardeşim videoyu boşuna çekmedik deilmi ? Oyuna girdikten sonra noeyeyi niye açıyorsun ? Videoyu birdaha izle dikkatlice izle sonra tekrar dene bakalım ha dersen izleyemem Oyuna girmeden önce noeye aç Sonra oyuna gir ve extreme injectorle dllyi inject et bukadar bunun neresi zor allah aşkına...
Eh be güzel kardeşim videoyu boşuna çekmedik deilmi ? Oyuna girdikten sonra noeyeyi niye açıyorsun ? Videoyu birdaha izle dikkatlice izle sonra tekrar dene bakalım ha dersen izleyemem Oyuna girmeden önce noeye aç Sonra oyuna gir ve extreme injectorle dllyi inject et bukadar bunun neresi zor allah aşkına...