Fortnite Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zamanında bi fortnite hilesi yaptım sadece Triggerbot vardı şimdi paylassamı ne yapsam dava diyorlar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mesela türk websitelerine ddos atıp saldırırsan evine direk polisler geliyormuş ama yabanci bir ülkenin sitesini alt üst etsen bile hiçbirşey olmuyormuş bu bence o fortnite olayındada geçerli ne yapıcak adam türkiyeye fbi mı yollayacak

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mesela türk websitelerine ddos atıp saldırırsan evine direk polisler geliyormuş ama yabanci bir ülkenin sitesini alt üst etsen bile hiçbirşey olmuyormuş bu bence o fortnite olayındada geçerli ne yapıcak adam türkiyeye fbi mı yollayacak
fbi open the door :D

Üye
8 HİZMET YILI
Yolla gelsin bro 1 gün dursun sonra silin alan alır zaten :)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Reyis epic boş değil gibi oralara girmeyelim bence tehlikeli bölgeler Aman diyim

Executioner
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Şöyle söyleyim bilmiyorum sizin düşüncelerinizi fakat bana göre sadece başkalarını gözünü korkutmak için yayılan bir haberdi çocuğu hapise attırma olayı ceza olayı falan bence hikayeden ibaret çünki oyunun kaç milyon oyuncusu var benim karşımada geliyor şuanda bile hileler e bu çocuk o yaşta cezasını çekti diyelim bu adamlar nerden çekmesin sadece hileler azalsın milletin gözü korksun diye yapılan şeyler bana göre.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
çıkarsa inşallah fbi open up door olmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...