Çözüldü Fortnite oynarken Bir hata oluştu yazıp oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba iyi forumlar dilerim herkese ben fortnite oynarken maç başlangıcından 3-5 dakika geçince ekranda bir hata oluştu yazısı ile birlikte "İnternet bağlantındaki gecikme, IP adresin veya makinen, VPN kullanımı veya hile yapmak sebebiyle maçtan atıldın. Fortnite oynamaya çalışırken VPN veya vekil sunucu hizmetleri kullanmanı öneririz." şeklinde yazı çıkarak beni oyundan atıyor. Epic Games ile iletişime geçtiğimde ise perma ban yediğim söylendi başka hesap açıp onunla da girmeye çalışınca yine aynı hataları alıp durdum. Biraz araştırdım da HWID banı diye geçiyormuş internette, bu sorunun herhangi bir çözümünü bilen bir arkadaş var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
1-Bios update/downgrade yapmak
2-Biosu hallettikten sonra diskleri raid yapın yapmayı bilmeyenler
Buradan yapabilir
3-sonra format atın
4- format attıktan sonra iobit unlocker indirip tpm.sys yi silin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

5-ardından isteyen
monitör ıd değiştiriebilir
6-monotone indirin ve unban yapın

7-sonra
indirin ve çalıştırın
8-Geldik mac adres değişimine mac adres için ise philipy spoofer in mac adres cahnger ini öneririm spooferi açın 6 ya basın zaten yazıyor mac adres diye

9-Önemli Not: mac adresi oyuna her girmeden önce değiştirin
10-mac trailerde silinecek programı açın unhide ye basın sonra maci...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba iyi forumlar dilerim herkese ben fortnite oynarken maç başlangıcından 3-5 dakika geçince ekranda bir hata oluştu yazısı ile birlikte "İnternet bağlantındaki gecikme, IP adresin veya makinen, VPN kullanımı veya hile yapmak sebebiyle maçtan atıldın. Fortnite oynamaya çalışırken VPN veya vekil sunucu hizmetleri kullanmanı öneririz." şeklinde yazı çıkarak beni oyundan atıyor. Epic Games ile iletişime geçtiğimde ise perma ban yediğim söylendi başka hesap açıp onunla da girmeye çalışınca yine aynı hataları alıp durdum. Biraz araştırdım da HWID banı diye geçiyormuş internette, bu sorunun herhangi bir çözümünü bilen bir arkadaş var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
hwıd banı spooter mı ne öyle bir uygulama ile girilebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eğer hwid banı yediysen anakart üzerinden ban yemişsin yani formatlayayım şunu sileyim bunu sileyim diye uğraşma anakartını değiştirmen gerekiyo :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka Herkes Bütün Çözümleri yazmış son olarak kalan anakartını değiştirmek :)

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
1-Bios update/downgrade yapmak
2-Biosu hallettikten sonra diskleri raid yapın yapmayı bilmeyenler
Buradan yapabilir
3-sonra format atın
4- format attıktan sonra iobit unlocker indirip tpm.sys yi silin

5-ardından isteyen
monitör ıd değiştiriebilir
6-monotone indirin ve unban yapın

7-sonra
indirin ve çalıştırın
8-Geldik mac adres değişimine mac adres için ise philipy spoofer in mac adres cahnger ini öneririm spooferi açın 6 ya basın zaten yazıyor mac adres diye

9-Önemli Not: mac adresi oyuna her girmeden önce değiştirin
10-mac trailerde silinecek programı açın unhide ye basın sonra maci değiştirin

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...