hocam detayli seylere baktigimda paket kaybim oldukca az fakat yinede pingim 230 da felan sabit kaliyorBence oyundan kaynaklı bi sorun benimde sürekli pingim yüksek paket kaybı yaşıyorum
onu denerim bugun icerisinde eger olmazsa yine yardim isteyecegim cunku farkli oyunlarda csgo lol gibi oyunlarda pingim 13 u gecmiyor ama fortniteye gelince 230 oluyoroyunun datalarıyla ilgili olabili. Silip tekrardan yükleyebilrsin.
hangi interneti kullanıyorsunuz ögrenebilirmiyimMerhaba arkadaslar ben fortnite oynuyorken hep anlik olarak drop ve ping aliyorum, internette cozumunu bulamadigindan size danismak istedim. Bilgisayari formatlamak haricinde bir oneriniz varsa soyleyin lutfen.
Merhaba arkadaslar ben fortnite oynuyorken hep anlik olarak drop ve ping aliyorum, internette cozumunu bulamadigindan size danismak istedim. Bilgisayari formatlamak haricinde bir oneriniz varsa soyleyin lutfen
Büyük ihtimalle yetkililerin çoğu tatilde olduğu için optimizasyon ve lag var sunucularda
oyundan kaynaklı bir problem olabilir format at ve eğer istersen müşteri temsilcisini arayabilirsin operatorun ne ise.Merhaba arkadaslar ben fortnite oynuyorken hep anlik olarak drop ve ping aliyorum, internette cozumunu bulamadigindan size danismak istedim. Bilgisayari formatlamak haricinde bir oneriniz varsa soyleyin lutfen.
Turk telekomun 100mb lik internetini kullaniyorumhangi interneti kullanıyorsunuz ögrenebilirmiyim
tesekkurler yaptim fakat hersey piksel piksel ve bilgisayarımın koseleri blurlanmis gibi oluyor ama yinede tesekkur ederimGörüş uzaklığı destansı ve geri kalan hepsini en düşük yapıp 165 FPS'e sabitlerseniz drop yemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?