Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
mJ7DJ0.jpg
Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri konumuza hoş geldiniz. Çok güzel bir oyunun konusu ile karşınızdayım. Oyun 25 Temmuz 2017 tarihinde piyasa çıktı ve sistem gereksinimleri de belli oldu. Oyunu fazla anlatmaya gerek duymuyorum, gerçekten güzel bir oyun, bu tür oyunları sevenleri denemeye davet ediyorum. Ayrıca sistem gereksinimlerinin haricinde aşağıdaki videomuza da göz atabilirsiniz.

Fortnite Battle Royale oyunu çok kısa sürede rekor kırmayı başardı. PUBG oyununun en büyük rakibi olarak görülen oyun ilk gününde 1 milyondan fazla oyuncuyla buluşarak bir rekor kırdı. Oyun şuan dolu dizgin ilerliyor ve oyuncu sayısı her geçen dakika katlanarak artıyor. Oyun kısa sürede ülkemizde de çok fazla ilgi görmeye başladı. Sanırım oyunun ücretsiz olarak çıkış yapması da, şuana kadar olan başarısında büyük bir katkı sağlamış gibi gözüküyor.

Fortnite Battle Royale 32 İşletim Sistemi Sorunu

NOT: Arkadaşlar genel olarak bu sorununun çok fazla sorulduğunu gördüğüm için buraya yazma ihtiyacı duydum. Fortnite Battle Royale oyunu 32 bit işletim sistemlerini desteklemiyor. Oyunu oynayabilmek için 64 bit işletim sistemi zorunlu kılınmış durumda, bununla ilgili hata alan arkadaşlar işletim sistemlerinin 32 bit olmasından dolayı hata alıyorlardır.

Fortnite Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Intel Core i3 2.4 Ghz
Ram : 4 GB
Ekran Kartı : Nvidia GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 veya daha yüksek
İşletim Sistemi : Windows 7/8/10 64-bit + Mac OSX Sierra
DirectX 11

Fortnite Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Intel Core i5 2.8 Ghz
Ram : 8 GB
Ekran Kartı : Nvidia GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 veya daha yüksek
İşletim Sistemi : Windows 7/8/10 64-bit
DirectX 11

:resim:
nJmDJV.jpg

Ay6byL.jpg

DİĞER FORTNİTE KONULARIM :

Fortnite Battle Royale Oyun Tuşları, Kontroller : https://memoryhackers.org/konular/fortnite-battle-royale-oyun-tuslari-kontroller.41282/
Fortnite Battle Royale Nasıl İndirilir, Kurulur? (Resimli) : https://memoryhackers.org/konular/fortnite-battle-royale-nasil-indirilir-kurulur-resimli.41281/
Fortnite Battle Royale Unsupported OS Hatası : https://memoryhackers.org/konular/fortnite-battle-royale-unsupported-os-hatasi.41283/

Son düzenleme:
Üye
10 HİZMET YILI
Oyunu açıyorum başlıyorum başladığı an oyun donuyor ve birsüre sonra kapanıyor nedeni nedir acaba bi bilgin varmı ?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Oyunu açıyorum başlıyorum başladığı an oyun donuyor ve birsüre sonra kapanıyor nedeni nedir acaba bi bilgin varmı ?
Yukarıda Yazdığım Sistem Gereksimleriyle Kendi Sistemini Karşılaştır Karşılıyorsa Sorun Etme Beta Sürümü Gibi Şuanda Oyun Çıkalı 1 Hafta Olmadı optimize olacaktır oyunda benimde oyunda fps 30 ms 60 cıvarı yani güncellemeler falan gelecek oyuna ama sistem gereksimlerinini yine kontrol et karşılamıyorsa hata vermeye devam eder oynayamassın belkide

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
teşekkürler

Üye
8 HİZMET YILI
GURADİAN ABİ BİŞE SORCAM
BENİM PC 4 GB RAM
2 GB İNTEL HD 4600
KALDIRIR MI??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...