Cooldoge
Süper Üye
Bildiğiniz üzere hızlı popülerleşen oyun olan Fortnite oyunundan bir açıklama geldi. Genel yaş kitle çoğunluğu 11-14 olsada sizinle paylaşmak istedim. Dün Fortnite Twetter hesabından duyuru yaptı. Saçma bir Fortnite hatası yüzünden, oyuncuların aynı anda sınırsız el bombası atmasına izin veriyordu ve karşı koymak gerçekten imkansızdı. Bununla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklama ise ''Battle Royale'deki bir sorun nedeniyle el bombası kullanımı geçici olarak engellendi. El bombası yeniden kullanılabilir olduğunda bir güncelleme yapacağız'' dedi.
Herhangi bir oyunda olduğu gibi, Fortnite'ın da hata ve aksaklıklardan adil bir payı var, ancak Epic Games genellikle hataları yanıtlamak ve düzeltmek için oldukça hızlıdır.
Bununla birlikte, oyuncular son zamanlarda basit bir tuş hilesi ile tüm el bombalarını bir kerede atmanın mümkün olduğunu keşfettiler ve gerçekten saçma bir hata.
Sezon 2 ile Fortnite'a bazı yeni eklemelere rağmen, hala daha hatalar olduğu apaçık ortada. Bana göre daha erken olacak şekilde düzeltmeleri gerekecektir en doğrusuda bu benim fikrimce.
Bu ufak bir hatanın keşfedilmesinden birkaç saat sonra, Epic Games hatayı buldu ve el bombalarını geçici olarak battle royale'da devre dışı bırakarak harekete geçti. En yakın zamanda gelmesi dileğiyle. İyi Forumlar.