Fortnite'ın Zirve Yolculuğu: Aralık Ayında Konsol Arenasında Fırtına Etkisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Etkileyici Oyun Süreleri

Aralık ayında PlayStation ve Xbox'ta geçirilen 1.6 milyar saatten fazla oyun süresi, oyuncuların Fortnite'a olan ilgisini artırarak, önceki Kasım ayına kıyasla %9'luk bir artışa işaret ediyor. Aynı zamanda Ekim ayına göre gözle görülür bir %146'lık önemli bir sıçramayı temsil ediyor.

IMG_1215.jpeg

Fortnite'ın Liderliği

Fortnite, konsol oyun süresi açısından önemli başlıkları geride bırakarak Grand Theft Auto 5, çeşitli Call of Duty oyunları, EA Sports FC 24 ve Roblox'u gölgede bırakarak lider konumuna yükseliyor. Bu, oyunun popülerliğinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Epic Games'in Zirvesi

Oyunun başarısı, Epic Games'i PlayStation ve Xbox platformlarında aylık aktif kullanıcılar açısından Electronic Arts'ı geçerek en üst sıraya taşıyor. Bu, Fortnite'un sadece oyuncular arasında değil, endüstri içinde de etkileyici bir konum elde ettiğini gösteriyor.

IMG_1214.jpeg

Tatil Sezonu ve Oyun Aktivitelerinde Artış

Fortnite'ın Aralık ayındaki başarısı, tatil sezonu etkisiyle birlikte oyun aktivitelerinde artışa işaret ediyor. Ancak bu başarı sadece tatil sezonuna bağlı değil; içerisine eklenen yeni oyunlar, LEGO Fortnite, Rocket Racing ve Fortnite Festival, oyuncuların ilgisini canlı tutan önemli unsurlar.

Fortnite OG'nin Cazibesi

Oyunun sürekli çekiciliği, özellikle Fortnite OG'nin etkisiyle, güçlü performansa katkıda bulunarak popülerliğini sürdürüyor. Oyun, sadece yeni içeriklerle değil, aynı zamanda eski oyuncuların bağlılığıyla da ön plana çıkıyor.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
fortnite hayatımda sadece birkez denemişliğim var ilk çıktığı yıllarda sevemedim oyunu bir türlü bana kalırsa pc oyuncuları için uygun bir oyun değil zaten konsolda rehavet görmesine şaşırmadım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eğer buildinizi geliştirirseniz cidden eğlenceli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
fortnitenin eski tadı kalmadı ama arada yapısız modu oynuyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her şey OG haritasının gelmesiyle başladı. Çok oyuncu kaybetmişti sürekli map güncellemesi gelmesiyle sürekli bi yerler değişiyordu. Kendim de eski bir fortnite oyuncusu olduğum için ben de geri indirdim oyunu ve zaman geçirdim. Eski yükselişini yeniden yakaladı diyebiliriz.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
fortnite eğer ranked oynuyorsanız ve edit build hızınız iyi değilse çok zor ben 3 4 yılda kusursuza çıkarabildim anca

Üye
2 HİZMET YILI
bu oyun bana hiç sarmıyor videoları ama bir gün deniyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
PUBG ve fortnite videolarını izledim hiç dikkat çeken eğlenceli bir oyun gibi gelmedi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...