Forum güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncellikle elinize sağlık,her türlü konu bulundurup aktif olarak kullanılan sayılı forumlardan'sınız.
Öncelikle son günceleme de hoşuma gitmeyen özellikleri belirtmek için açtım konuyu.

-İmza kısmında çerçeve olarak değilde,eskisi gibi düz bir çizgi daha güzel gözüküyordu.
-Konu içinde cevap panelleri biraz daha genişletilebilir.
-Like attığımız zaman onay istemesi gereksiz uzatma olmuş.
-Açık ve koyu tema değişim butonu tekrar gelebilir.

Eskisine alıştığım için bu güncelleme gözüme kötü geliyor olabilir.Sadece fikirlerimi beyan etmek istedim.İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
"Eskisine alıştığım için bu güncelleme gözüme kötü geliyor olabilir. "
Dediğin Gibi Gözlüksüz Çocukluk Arkadaşını Gözlüklü Görürsün ya Onun Gibi İşte :p

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bunu keşke konu içinden belirtseydiniz neyse cevap vereyim beyaz tema seçeneği gelecek kısa süre içinde zaten, beğeni de onay kısmını tam anlamadım onaydan kastın nedir tam olarak? editör kısmı da büyütülür teşekkürler geri dönüş için.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bunu keşke konu içinden belirtseydiniz neyse cevap vereyim beyaz tema seçeneği gelecek kısa süre içinde zaten, beğeni de onay kısmını tam anlamadım onaydan kastın nedir tam olarak? editör kısmı da büyütülür teşekkürler geri dönüş için.
Yazılan konulara,cevaplara beğeni atmak istediğim de onaylamak istiyor musun diye pop up açılıyor.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yazılan konulara,cevaplara beğeni atmak istediğim de onaylamak istiyor musun diye pop up açılıyor.
1 kez sorulan bişey o mobil için sanıyorum mobilde 1 kez sordu yanlızca tekrar sormadı bende. ve problem yaratmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...