Forum Kuralları Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Siteye hile kullanmak için onaylı üye olma zorunluluğu geldiğinden beri bir ton dilden yorumlar geliyor
Yabancı dil olarak sadece ingilizce konuşma zorunluluğu gelse
Misal birisi arapça yorum attıgında yoruma ingilizce konuş değilde direkt rapor etsek
Çünkü çeviride çoğu şey dogru çevirilmiyor

Son düzenleme:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten öyle yorum atanların çoğunun profiline girip baktığında alakasız saçma yorumlar attığını görürsün. Profiline gir bak, denk gelirsen böyle bir şeye raporla. Uyarıdan sonra ban yerler

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Zaten öyle yorum atanların çoğunun profiline girip baktığında alakasız saçma yorumlar attığını görürsün. Profiline gir bak, denk gelirsen böyle bir şeye raporla. Uyarıdan sonra ban yerler

Hayır adam bi hile paylaşmış teşekkürler güzel hile yazıp cıkıyor buna rapor atılmaz ama adamın yazdıgı dile bakıyorum vietnamca mantıklı ama adamın ne yazdıgı bellı degıl illaha çeviri kullanmak zorunda kalmayalım dediğim gibi çoğu şey dogru çevirilmiyor zaten

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gerekli yerlere iletildi dostum, bir çok kişi bazı durumlardan rahatsız zaten düzelteceklerdir. Üst yetkili arkadaşlar yorumlarınızı zaten değerlendirmeye alıyor, yapılması gerekenleri yapacaklardır.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hayır adam bi hile paylaşmış teşekkürler güzel hile yazıp cıkıyor buna rapor atılmaz ama adamın yazdıgı dile bakıyorum vietnamca mantıklı ama adamın ne yazdıgı bellı degıl illaha çeviri kullanmak zorunda kalmayalım dediğim gibi çoğu şey dogru çevirilmiyor zaten
Dediğim şeye geliyor zaten ben de bundan bahsettim. Kkkk ok tun open vesaire hani konuyla alakasız şeyler, sadece yorum olması için yapılan şeyler. Dediğim gibi raporlarsan uyarıdan sonra ban yerler

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Profiline girip hep aynı yazıyı spam attıysa raporlayın, birde çeviriden tam bir sonuca ulaşamadıysanız raporlayabilirsiniz.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Profiline girip hep aynı yazıyı spam attıysa raporlayın, birde çeviriden tam bir sonuca ulaşamadıysanız raporlayabilirsiniz.
Yakın zamandaki raporlarınız çözüldü diye bildirim geliyor da, raporladığım yorum/kişi uyarı aldı anlamına mı geliyor bu

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mantıklı şuan bir kişinin yorumlarını inceliyorum ve google'da bende bişe anlamadık :D

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Mutlu oldum şuan :D ben teşekkür ederim

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Translate İngilizceyi de tamamen doğru çevirmiyor.
Fakat foruma sadece "Türkçe ve İngilizce" zorunluluğu gelirse iyi olabilir.

Biraz İngilizce bilgisi ile translate üzerinden çeviri yaptığınızda, kendi dil bilginizide içine kattığınızda cümleyi tamamen doğru halde çevirip anlayabilirsiniz.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hastaneden çıktığın gibi bilgisayarın başına oturursan eğer sende benim gibi olursun :)

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Saçma, adam çeviri yapamadıysa yorum yaptıysa neden raporlansın? Sizin çok ihtiyaç duyduğunuz yabancı dilde bir forum kullandığınızı düşünün

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Saçma, adam çeviri yapamadıysa yorum yaptıysa neden raporlansın? Sizin çok ihtiyaç duyduğunuz yabancı dilde bir forum kullandığınızı düşünün
Adamın profili hep her konuya alakasız saçma yorumlarla dolu. Yardım istenmiş mesela adam %5 falan yazıyor. Bilmiyorum raporlamak daha mantıklı. Raporlayınca sadece bildirmiş oluyorsun zaten. İş yetkililerde bitiyor yine

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adamın profili hep her konuya alakasız saçma yorumlarla dolu. Yardım istenmiş mesela adam %5 falan yazıyor. Bilmiyorum raporlamak daha mantıklı. Raporlayınca sadece bildirmiş oluyorsun zaten. İş yetkililerde bitiyor yine
O konularda tabi raporlanması gerek zaten ben adamın çeviremediğini varsayıyorum

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Attığım raporların %95 inden olumlu sonuç aldım şimdiye kadar. Yanlış düşünmüyormuşum demekki. Zaten aksi takdirde bize uyarı geliyor boşa rapor etmeyiniz diye

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Global Olunca Böyle Şeyler Olabiliyor Ama Ne Yapalm Haklı Bir Çözüm Olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...