Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
ingilzice kelime,1 ayda 5000 kelime öğren,ingilizce,ingilizce sözlük,basit ingilizce kelimeler,forum oyunları,basit forum oyunları,foum oyunları memoryhackers,memoryhackers.org,memoryhackers hile sitesi,memoryhackers hileleri,wolftü hileleri,lol hilesi,forum,ingilizce temel kelimeler

:yazı:

Merhaba arkadaşlar oynucağımız oyun gayet basit. Herkes üstündekinin forum nickinin son hanesinden bir tane ingilizce kelime türeticek oyunun kurallarını açıklıyorum
1-) Aynı kelimeyi türetmemeye çalışın.
2-) Örneğin arkadaşımızın birinin forum nicki kral1234 son harfinde rakam içerdiği için L harfini kullanarak türetecek
3-) Oyuna 1'den fazla katılmak yasaktır (raporlarım yorumunuz silinir uyarı alabilirsiniz)
4-) İstediğiniz kelime olur dikkat (argo içeren kötü söz kelime hakaret vs olmasın) uyarı alabilirsiniz
5-) İstediğiniz herhangi kelime olur yanlız 1-4 uyarıya dikkat ediniz
6-) Kelimenin yanına türkçesini yazarsanız sevinirim o vesileyle ingilizce kelime öğrenmişte olalım
Bukadar gayet basit bir oyun anladığınızı umuyorum alttaki arkadaş mesela benim nickim sılayı seviyorum m harfinden kelimeyi türetecek ondan sonra diğer arkadaşta üsttekinin isminin son harfinden kelime türete türete devam edicektir.Kolay gelsin

Son düzenleme:
☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Signature - İmza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...