- Yasaklandı
Spam kutusuna baktın mı? Oraya düşüyor bazen.
hiç sanmıyorum bundan yaklaşık 8 9 ay önce aynı sebepten 1 ya da 2 konu daha açmıştım kimse mesaj bile atmadı konuyaBende unutmuştum bu hesabın şifresini benimki tek seferde geldi belki hata vardır yöneticiler bakarlar gördüklerinde.
Discord sunucusundan sormayı dene oradan moderatörlere ulaşabilirsin.hiç sanmıyorum bundan yaklaşık 8 9 ay önce aynı sebepten 1 ya da 2 konu daha açmıştım kimse mesaj bile atmadı konuya
bir moderatörle konuşmuştum bilmiyorum dedi ama discord sunucusu olduğunun yeni farkına vardım bir bakayım teşekkürler tavsiye içinDiscord sunucusundan sormayı dene oradan moderatörlere ulaşabilirsin.
Rica ederim yukarda discord sunucusunun linki var zaten oradan ulaşırsan belki yardımcı olabilirler.bir moderatörle konuşmuştum bilmiyorum dedi ama discord sunucusu olduğunun yeni farkına vardım bir bakayım teşekkürler tavsiye için
bişiler yapıcak gibiler hadi hayırlısıRica ederim yukarda discord sunucusunun linki var zaten oradan ulaşırsan belki yardımcı olabilirler.
Sevindim kardeşim umarım hesabını geri alırsın iyi geceler.bişiler yapıcak gibiler hadi hayırlısı
ettim yokKutuyu kontrol et
denedim direkt mesajları kapatmış atılmıyorBu hesabınla site yöneticisine yazman bence en doğrusu olur mailin gelmediğini hesabın senin olduğunu açıklarsan sanırım yardımcı olunur.