Forum üyelerinden tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Genel kültür için sizce hangi kitaplar okunmalı? Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ?
Üniversiteye geçtim ve kendimi fazla geliştiremediğimi düşünüyorum kitap okumayı zaten çok seviyorum ama genelde hep fantezi türü kitaplar oldu. Lord of the rings veya harryp potter gibi.Sizlerin tavsiyeleri nelerdir genel kültürümün gelişimi için.İnsanların beni düşük görmesinden korkuyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Vala krdsm ben hep bılıcıyım genel kulturu hep gezrek ogrenmeyı tercıh ederım valla

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben kitap okumayı seven biri değilim you tube kullanırım izleyerek öğrenmeyi daha çok severim sende öyle yapabilrsin

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gezerken yolculuk sırasında okuyan bilir, bazı yerler vardır okunarak anlatılmaz gidip görmen gerekir; bazı yerler vardır gezemezsin, okuman gerekir.

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Tabikide Kitaplar Çok İyi Ama Youtubeden İzleyip Öğrenirsen Daha İyi Olur

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Harry potter filminden çok kitapları ilgimi çekti 2 kitabını okudum sonra bıraktım, neden bilmiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Jose SARAMAGO adlı yazarın kitapları güzeldir.Siyasal anlamda seni aydınlatır
Post automatically merged:

ALFA Yayınları'nın Dinler;Mitoloji,Bilim ve Edebiyat Kitabı var(Ama biraz pahalılar :D)

Harry potter filminden çok kitapları ilgimi çekti 2 kitabını okudum sonra bıraktım, neden bilmiyorum
Harry Potter kitapları ilgi çekicidir yaaaaa.Ne sarmadı seni :D Ama devam edebilirsen et.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Fahrenheit 451 cok güzeldi istersen bi bak derim

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Genel kültür için sizce hangi kitaplar okunmalı? Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ?
Üniversiteye geçtim ve kendimi fazla geliştiremediğimi düşünüyorum kitap okumayı zaten çok seviyorum ama genelde hep fantezi türü kitaplar oldu. Lord of the rings veya harryp potter gibi.Sizlerin tavsiyeleri nelerdir genel kültürümün gelişimi için.İnsanların beni düşük görmesinden korkuyorum
her kitabı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sevdiğin dizilerin yada filmlerin kitaplarını okumanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
izleyerek başkalarının öğrendiklerini öğrenirsin yada öğrendiğini sanarsın yarımyanlış öğrenirsin okuyarak öğrenmek herzaman en iyisidir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
celal şengör bilgiyle sohbeti okuyabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Alaca karanlık serisi efsanedir

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
reşat nuri güntekin in kitaplarını oku dostum

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok okuyan 1 biliyorsa, Çok gezen 2 bilir. İkisini yapan 3 bilir. :) Gezme fırsatın olmuyor ise, Kendini ne üzerinden geliştirmek istiyorsan, Onunla ilgili videolar araştırıp bulabilirsin. Daha iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benim abim rehber çok bilgisi var bilgilerin hepsini çok gezmeye borçlu :)

Çok okuyan 1 biliyorsa, Çok gezen 2 bilir. İkisini yapan 3 bilir. :) Gezme fırsatın olmuyor ise, Kendini ne üzerinden geliştirmek istiyorsan, Onunla ilgili videolar araştırıp bulabilirsin. Daha iyi olur.
en tatmin edici cevap bu arkadaştan gelmiş dediğini yaparsan sorun yaşayacağını sanmam :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...