Onaylı Üye
Harry Potter kitapları ilgi çekicidir yaaaaa.Ne sarmadı seniHarry potter filminden çok kitapları ilgimi çekti 2 kitabını okudum sonra bıraktım, neden bilmiyorum
Ooo tam okikiden kitap önerisiFahrenheit 451 cok güzeldi istersen bi bak derim
her kitabıGenel kültür için sizce hangi kitaplar okunmalı? Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ?
Üniversiteye geçtim ve kendimi fazla geliştiremediğimi düşünüyorum kitap okumayı zaten çok seviyorum ama genelde hep fantezi türü kitaplar oldu. Lord of the rings veya harryp potter gibi.Sizlerin tavsiyeleri nelerdir genel kültürümün gelişimi için.İnsanların beni düşük görmesinden korkuyorum
celal şengör bilgiyle sohbeti okuyabilirsin.Genel kültür için sizce hangi kitaplar okunmalı? Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ?
Üniversiteye geçtim ve kendimi fazla geliştiremediğimi düşünüyorum kitap okumayı zaten çok seviyorum ama genelde hep fantezi türü kitaplar oldu. Lord of the rings veya harryp potter gibi.Sizlerin tavsiyeleri nelerdir genel kültürümün gelişimi için.İnsanların beni düşük görmesinden korkuyorum
en tatmin edici cevap bu arkadaştan gelmiş dediğini yaparsan sorun yaşayacağını sanmamÇok okuyan 1 biliyorsa, Çok gezen 2 bilir. İkisini yapan 3 bilir.Gezme fırsatın olmuyor ise, Kendini ne üzerinden geliştirmek istiyorsan, Onunla ilgili videolar araştırıp bulabilirsin. Daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?