I love Vi
Seçkin Üye
3 saatlik video izledim oturdum abur cubur aldım izledim ve sonunda sadece otomatik pot basma botu yaptı adam yani kolay değil ama olsa güzel olurÇok iyi fikir çoğu yerde düzgün anlatılmıyor
Pvplerdeki anti hile sistemlerini geçebilirsen neden yapamayasın ama geçmen lazım.metin2 pvp ler için öğretici bölüm olsa güzel olurdu eminim ki çok fazla insan metin farmı için bot yapmak isterdi oynadığı sunucuda
Kanka amaç önüne gelen hile yazabilsin diye zaten. Ama hileler burda hani al kullan olarak paylaşılmayacak deneme bölümüne atılır. Bilen kişiler inceler ve oluru varsa geliştirir. Hem vakitten kazanmış oluruz hemde belki birisi başkasının aklına gelmeyen şeyi söyler flnMantıklı açılan bir konu fakat forumda böyle bir bölüm açmak için, bu bölüme sağlam yazılımcılar atanmalı ve sürekli ilgilenmesi gerekiyor aksi halde önüne gelen bir hile yazar ve ban yeme olasılıkları artabilir.
NOT: Benim düşüncem
anlıyorum dostum fikrini önermişsinde kolay birşel değil yani emek ve heveslenmen lazımKanka her hileyi alıcak bir yer demiyorum bak mantık şöyle eğitim bölümünde kendi hilelerini tasarlayabilenler atıyorum deneme kısmında hilelerini paylaşacak. Profesyoneller de hilelere bakıcak eğer mantıklı bir fikir varsa onlar da destek verip memorye yeni bir hile daha katacak. Herkesin destek vermesiyle kırılamayacak oyun yok bence.
Post automatically merged:
Ama kesinlikle ilk amaç bunu öğrenmek temelini öğrenelim
yönetimdekiler değil ztn. Eğitmek isteyen bilgisi olan müsait oldukça paylaşırAynı konu defalarca açıldı, genelde yönetimdeki insanların bu tarz şeyler için pek vakti olmuyor ama forumda bilgisi olan insanlar bu konu hakkında paylaşım yapabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?