Forum üzerinde hile kodlama eğitimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence böyle bi bölüm açılsa çok iyi olabilir bütün üyeler değil de en azından belli bi bölüm hile yazabilecek seviyeye gelse tatlı olur. Hatta eğitimini veren kişilere de ayrı rol verilir. Herkes eğitimini aldığı ve yazdığı amatör hileleri belli bi bölümde paylaşır belki geliştirilebilir hileler çıkar profesyoneller de geliştirir.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel fikir fakat uygulamaya geçirmesi zor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok iyi fikir çoğu yerde düzgün anlatılmıyor

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zamanında yine açıldı böyle bir konu ve yöneticilerden biri
Şuanlık böyle bir düşüncemiz yok yetkililerden birininde bunla uğraşacağını sanmıyorum tarzı bir açıklama yaptı

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öğrenmek Herkesin hakkı cabalamak lazım Öğrenmek için video eğitimleri vardır Umarım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Mantıklı açılan bir konu fakat forumda böyle bir bölüm açmak için, bu bölüme sağlam yazılımcılar atanmalı ve sürekli ilgilenmesi gerekiyor aksi halde önüne gelen bir hile yazar ve ban yeme olasılıkları artabilir.

NOT: Benim düşüncem

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Olabilir ama öğrenmek isteyen her yerden öğrenir diye düşünüyorum

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mantıklı açılan bir konu fakat forumda böyle bir bölüm açmak için, bu bölüme sağlam yazılımcılar atanmalı ve sürekli ilgilenmesi gerekiyor aksi halde önüne gelen bir hile yazar ve ban yeme olasılıkları artabilir.

NOT: Benim düşüncem
Kanka amaç önüne gelen hile yazabilsin diye zaten. Ama hileler burda hani al kullan olarak paylaşılmayacak deneme bölümüne atılır. Bilen kişiler inceler ve oluru varsa geliştirir. Hem vakitten kazanmış oluruz hemde belki birisi başkasının aklına gelmeyen şeyi söyler fln

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zamanında bir kaç üye bunu denedi eğitimler vermeyi fakat o kadar etkili olmayabiliyor insanın anlamasıyla alakalı bazıları uzun yazıları okumayı sevmez bazıları uygulamayı sevmez bide artık hile sektörünün işleyişi değişmeye başladı artık günümüz oyunların hilesini yapmak baya bi zaman aldığı için öğretmeye kalksan tek başına bir şeyler zor oluyor çunkü belli bir şeyleri bilmek şart yani onların anlatmasından ziyade bizimde üstüne bir şeyler katmamız lazım yabancı kaynakta hile ile alakalı tonlarca tutorial var onları takip edebilir kafanıza takılan soruları aslında sorabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu konu daha öncede açılmıştır cevap olarakta "buna vakit ayıracak kimse yoktur başka kaynaklardan kendinizi geliştirebilirsiniz" denmişti

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka her hileyi alıcak bir yer demiyorum bak mantık şöyle eğitim bölümünde kendi hilelerini tasarlayabilenler atıyorum deneme kısmında hilelerini paylaşacak. Profesyoneller de hilelere bakıcak eğer mantıklı bir fikir varsa onlar da destek verip memorye yeni bir hile daha katacak. Herkesin destek vermesiyle kırılamayacak oyun yok bence.
Post automatically merged:

Ama kesinlikle ilk amaç bunu öğrenmek temelini öğrenelim
anlıyorum dostum fikrini önermişsinde kolay birşel değil yani emek ve heveslenmen lazım

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı konu defalarca açıldı, genelde yönetimdeki insanların bu tarz şeyler için pek vakti olmuyor ama forumda bilgisi olan insanlar bu konu hakkında paylaşım yapabilirler.

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu konu daha öncede açılmıstı ama yonetıceler ve kurucular bu fıkre pek sıcak bakmamıstı nedenı ıse vakıtlerı olmuyor buna ayırıcak

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Paralı dersler boşuna mı var hiçkimse bu işi birisine bedava şekilde anlatmaz adamlar bu işten para kazanıyor.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynı konu defalarca açıldı, genelde yönetimdeki insanların bu tarz şeyler için pek vakti olmuyor ama forumda bilgisi olan insanlar bu konu hakkında paylaşım yapabilirler.
yönetimdekiler değil ztn. Eğitmek isteyen bilgisi olan müsait oldukça paylaşır

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğitim verecek kişiler böyle bir kategoriye gerek duymadan da verebilir. Eğitim verecek arkadaşlar hangi dilde ne paylaşacaksa kategorilerinde paylaşabilir.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...