Çözüldü Foruma giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
memoryhackers.org yazıyorum ve karşıma hata çıkıyor. [%data.contactemail%]

Çözüm
Çözüm: Host dosyanızı silmeniz veya loaderı bir kez çalıştırmanız yeterli.
NOT1: Eğer Loaderı çalıştırarak sorunu çözmek istiyorsanız loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin ve deneyin.
NOT2: Eğer host silme dosyası ile bu işlemi yapacaksanız hostsil_1.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Loader İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Loader Rar Şifresi: mh

Host Dosyası Silme Linki:

VirusTotal Sonuçları:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Çözüm: Host dosyanızı silmeniz veya loaderı bir kez çalıştırmanız yeterli.
NOT1: Eğer Loaderı çalıştırarak sorunu çözmek istiyorsanız loader'ın ismini MProject.exe yerine mh.exe olarak değiştirin ve deneyin.
NOT2: Eğer host silme dosyası ile bu işlemi yapacaksanız hostsil_1.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Loader İndirme Linki:

Loader Rar Şifresi: mh

Host Dosyası Silme Linki:

VirusTotal Sonuçları:

• Like
Tepkiler: Why
Çözüm

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Yazacaklarımın tamamını @Berat harfi harfine detaylı bir şekilde zaten anlatmış.
Hosting kaynaklı bir problem, kısa yol olarak "Loader" çalıştırabilirsin. Ancak uzun yolu tercih edeceksen Host Verilerini temizleyerek bu işlemi çözüme ulaştırabilirsin. Detayları Berat inceliğiyle iletmiş.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
if you windows 10 open microsoft store and download x-vpn and try
-
-
Windows 10 kullanıyorsanız microsoft store'u açın ve x-vpn'yi indirin ve deneyin

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
son zamanlarda sitede konular açılıp verilen linklerle giriş yapılan cihazlara saldırı oluyor

Örn: şu konuda yardım edermisiniz "resim linki" ya da lütfen yardım edin şu yerden bana ulaşın ya da discorduma gelin vb.

son 2 haftada anonim olan kişilerin bu saldırıları yüzünden bir mac adress değişikliği 2 proxy ve IP değişikliği yaptım bakalım devam ettirsinler neredeyse ramak kaldı, yapanları saptadığımda burda hepsini ifşa edicem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Saldırılar, verileri çaldıkları anlamına mı geliyor?

son zamanlarda sitede konular açılıp verilen linklerle giriş yapılan cihazlara saldırı oluyor

Örn: şu konuda yardım edermisiniz "resim linki" ya da lütfen yardım edin şu yerden bana ulaşın ya da discorduma gelin vb.

son 2 haftada anonim olan kişilerin bu saldırıları yüzünden bir mac adress değişikliği 2 proxy ve IP değişikliği yaptım bakalım devam ettirsinler neredeyse ramak kaldı, yapanları saptadığımda burda hepsini ifşa edicem

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
C/System32(klasör)/drivers(klasör)/etc/hots
dosyasını silerek rahatlıkla giriş yapabilirsin bazı uygulamalar bu tarz siteleri yasaklar uygulamalarını kontrol et 1 kereliğine MProject.exe yi çalıştırırsan düzelicektir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...