23 Eyl 2021 #1 neksin N Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 23 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 34 7 HİZMET YILI Bir çok konu açılmış denedim yöntemleri olmadı. Loader i çalıştırma, hosts silme... Yardımcı olabilir misiniz?
Bir çok konu açılmış denedim yöntemleri olmadı. Loader i çalıştırma, hosts silme... Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm #Roaccat 24 Eyl 2021 Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız?
Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız?
24 Eyl 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız? Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız?
24 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 neksin N Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 23 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 34 7 HİZMET YILI mei is insane' Alıntı: Host temizleyici programları kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Hocam her şeyi denedim. Dragon adında kullanıcının videosunu bile denedim. Aynı hata devam ediyor. Berat' Alıntı: Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... Düzeldi hocam. Teşekkürler... Oyla 0 Olumsuz oyla
mei is insane' Alıntı: Host temizleyici programları kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Hocam her şeyi denedim. Dragon adında kullanıcının videosunu bile denedim. Aynı hata devam ediyor. Berat' Alıntı: Dün gece saatlerinde ISS kaynaklı bir sorun olmuştu muhtemelen şu an sorunsuz girebiliyor olmanız lazım. Deneyip geri dönüş yapar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... Düzeldi hocam. Teşekkürler...