FORUMA GİRİŞ YAPAMIORUM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
SAYIN MH AİLESİ, SİZE BİR SORUM OLACAK. AMA HİLEYLE FALAN İLGİLİ DEĞİL :D

BİRKAÇ GÜN ÖNCESİNE KADAR FORUMA NORMAL OLARAK RAHATLIKLA GİRİŞ YAPABİLİODUM. FAKAT SON GÜNLER ZENMATE'SİZ GİRİŞ YAPMAK OLANAKSIZ OLDU.

VAR MIDIR BUNUN ÇÖZÜMÜ ? FORUMDAN HİÇBİR BAN'DA YEMEDİM.

-DİNAMİK IP KULLANICISIYIM.

HOST DOSYAM YERİNDE YOK ACABA ONDAN MI ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
zaten forumdan ban yesen zenmatede kurtarmaz seni bende son zamanlar az birşey sıkıntı yaşamaya başladım bunun nedeni ise farketmişsinizir 
artık siteye 2 3 korumada ancak giriyoruz bunun nedeni ise ioz abi galiba (yanlış vermiyimde başkasıda olabilir)
böyle bize kafa tutan hileleriyle bizim sitemizi engelleyen diğer forumların açıklarını bulup hackledi ve siteleri kapattırdı şimdi bu sitelerde
geliyor ddos saldırısı yapıyorlar arada bi çökertiyorlar felan ama başarılı olamıyorlar sen şimdi böle oluyosa başka bi tarayıcıdan gir oda olmadı biraz bekle 
yine olmadıysa yöneticilere sor...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim C:\Windows\System32\drivers\etc içindeki hosts dosyasını not defteri ile aç içindeki herşeyi sil ve kaydet sorunun muhtemelen çözülür :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
CupCake' Alıntı:
Kardeşim C:\Windows\System32\drivers\etc içindeki hosts dosyasını not defteri ile aç içindeki herşeyi sil ve kaydet sorunun muhtemelen çözülür :)

Sorun orda host dosyası yok :DD

HATAYI ÇÖZDÜM BEYLER RAKİP BİR FORUMA GİRDİM. HERALDE HİLESİNİ AÇINCA BNM HOSTU DEĞİŞTİRMİŞ. BAZI SİTELERE GİRMEYİ YASAKLAMIŞ. ARALARINDA MH 'DE VAR.
HEMDE HOST DOSYASINI GİZLEMİŞLER. BENDE ÇALIŞTIRDAN GİREBİLİOM ANCAK. İÇİNDEKİLERİ DÜZENLEDİM. OLDU :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...