Foruma katkı sağlamayan kişilerin bir süre sonra mesaj sayısı düşürülmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selam, forum artık şu duruma geldi: LoL veya PUBG hilesini kullanmak isteyen kişiler boş, dolu fark etmeksizin 50-60 yorum kasıp sonra forumdaki aktifliğini tamamen kesmesi ve sadece hile için girip çıkması. Bu durumdan kurtulabilmek için benim önerim bir sayaç olması gerekiyor, belirli bir gün (1 hafta, 1 ay her neyse) süre içerisinde konulara katkı sağlamayan üyeliklerin mesaj sayısı düşürebilir. Bir nevi ceza sistemi gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
cok mantikli katiliyorum ama su yondende benim düsüncemi soyleyeyim ama dedigin mantikli buna benzer bir sey olabilir.
insanlarin her zaman aktif olamiyor misal benim bu 29undan sonra bi party düzenliyorum Hallowen party si 2 gün sürecek bi party o yüzden olamicam misal anladin mi

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
cok mantikli katiliyorum ama su yondende benim düsüncemi soyleyeyim ama dedigin mantikli buna benzer bir sey olabilir.
insanlarin her zaman aktif olamiyor misal benim bu 29undan sonra bi party düzenliyorum Hallowen party si 2 gün sürecek bi party o yüzden olamicam misal anladin mi
Hayır demek istediğim şu şekilde Üyelik sıralamalarına göre mesaj yazma süresi olsun Örnek Olarak;
Onaylı Üye 3 Gün Mesaj Yazmazsa -5 Mesaj gibi
Ultra Üye'de 1 Hafta Mesaj Yazmazsa -10 Mesaj gibi
yani bunun dengelemesini yapacak olanlar yönetici ekip benim sadece önerim buydu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
biyandan katılıyorum biyandan katılmıyorum. evet durum sürekli çevrimiçi üyeler için rahatsızlık verebilir ama çoktan zaten kullanıcıyla site arasında alışveriş olmuş. site aktiflik kazanıyor, kullanıcı hileyi alıyor. bence 50 yorum atan kişi siteyi severse devam etmesi kullanıcıya bırakılması gerekiyor. benim gözümde win/win

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
biyandan katılıyorum biyandan katılmıyorum. evet durum sürekli çevrimiçi üyeler için rahatsızlık verebilir ama çoktan zaten kullanıcıyla site arasında alışveriş olmuş. site aktiflik kazanıyor, kullanıcı hileyi alıyor. bence 50 yorum atan kişi siteyi severse devam etmesi kullanıcıya bırakılması gerekiyor. benim gözümde win/win
Evet alışveriş oluyor fakat bu tarz insanlar bu hesapları 50 yorum yapıp ya arkadaşına veriyor ya da satıyor burada insanlar forumu sadece yorum kasıp hile kullanmak için değil birbirlerine yardımcı olmak için kullanıyorlar 50 yorum yapmaya çalışan bir insan konuya gelip saçma sapan şeyler yazabiliyor bu durumları bazen yöneticiler yakalasada bazen gözden kaçıyor

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
öye bir sistem getirilirse çok iyi olur adam 51 mesajını yapıyor sonra ui ye geliyor seciyor wsr yi acıyor oyununu keyifler cıtır yama geldigindede chate gelip hile fixlenmiş rezalet diye spam atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Çok mantıklı, ama bir yandan da konu açacak kişi zaten konusunu her türlü açar.

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynen kral en az 5 yıl önce katılması gerekiyor şartı gelmeli bu hilelere. Ayrıca site 50 mesaj olarak belirlemiş, adam 50 mesajını yapmış ve tüm terbiyesi ile sc nin durumunu soruyor. Bundan doğal ve normal bir şey yok. 500 mesaj dahi olsa o adam gelip paşa paşa sorusunu sorabilir. Buna karşı çıkamazsın. Düşünce özgürlüğü

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mantıklı, En azından fikir paylaşmak için bile gelip bir konuya yorumunu yapar

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Düşünülmesi gerekilen bir konu, bir yandan haklısın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu Durumu Ben Bugun yasadım hileyi kullanmak için yorum arttırmak için yaptıgım anlasılınca zaten yorum sayım 30 tane birden düştü biraz can sıkıcı ama olsun yapcak bir şey yok

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
mantıklı geldi ama üstte bir arkadaşın dediği gibi herkes aktif olamıyor misal ben çalışıyorum çok eskisi gibi aktif olamıyorum forumda bunun dengelemesi yapılsa güzel olabilir

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
mantıklı geldi ama üstte bir arkadaşın dediği gibi herkes aktif olamıyor misal ben çalışıyorum çok eskisi gibi aktif olamıyorum forumda
kral sana dediğim gibi belirli bir miktar süre içerisinde aktiflik sağlamayan kullanıcı diye belirttim. 3 gün içerisinde veyahut 1 hafta içerisindede en az 2-3 mesajlık aktiflik sağlarsın bence.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Aynen kral en az 5 yıl önce katılması gerekiyor şartı gelmeli bu hilelere. Ayrıca site 50 mesaj olarak belirlemiş, adam 50 mesajını yapmış ve tüm terbiyesi ile sc nin durumunu soruyor. Bundan doğal ve normal bir şey yok. 500 mesaj dahi olsa o adam gelip paşa paşa sorusunu sorabilir. Buna karşı çıkamazsın. Düşünce özgürlüğü
+1, ama yinede üyeliklere göre güncelleme gelirse iyi olr bende hiç aktif değilim misal forumda sadece live chatde takılıyorum.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kral sana dediğim gibi belirli bir miktar süre içerisinde aktiflik sağlamayan kullanıcı diye belirttim. 3 gün içerisinde veyahut 1 hafta içerisindede en az 2-3 mesajlık aktiflik sağlarsın bence.
hmm üye seviyelerine göre ayrılabilir veya kayıt süresine göre :)

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunun bir çözümü yok forum bu sefer bütün konuların altına güzel konu tebrik ederim gibi cevaplarla doluyor belki spama girmiyor ama konular çöp oluyor soru sorsan bilen adam bilmeyen adam yazıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bunun bir çözümü yok forum bu sefer bütün konuların altına güzel konu tebrik ederim gibi cevaplarla doluyor belki spama girmiyor ama konular çöp oluyor soru sorsan bilen adam bilmeyen adam yazıyor
Bir üstteki verdiğim cevap gibi moderatör ekibinin geliştirilmesi şart bu konularda veya insanlarımızın bu konu hakkında duyarlı olup boş yorumları şikayet etmeleri biraz daha yardımcı olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir üstteki verdiğim cevap gibi moderatör ekibinin geliştirilmesi şart bu konularda veya insanlarımızın bu konu hakkında duyarlı olup boş yorumları şikayet etmeleri biraz daha yardımcı olacaktır.
ben boş yorumları kastetmedim boş yorumlar halledilir ama adam mesela uzunca bir konu var altına çok basit bir cümle yazıyor alakalı gibi ama sadece yazılmak için yazılmış mesela spama girmiyor birşey diyemiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...