Uzman Üye
Hayır demek istediğim şu şekilde Üyelik sıralamalarına göre mesaj yazma süresi olsun Örnek Olarak;cok mantikli katiliyorum ama su yondende benim düsüncemi soyleyeyim ama dedigin mantikli buna benzer bir sey olabilir.
insanlarin her zaman aktif olamiyor misal benim bu 29undan sonra bi party düzenliyorum Hallowen party si 2 gün sürecek bi party o yüzden olamicam misal anladin mi
Evet alışveriş oluyor fakat bu tarz insanlar bu hesapları 50 yorum yapıp ya arkadaşına veriyor ya da satıyor burada insanlar forumu sadece yorum kasıp hile kullanmak için değil birbirlerine yardımcı olmak için kullanıyorlar 50 yorum yapmaya çalışan bir insan konuya gelip saçma sapan şeyler yazabiliyor bu durumları bazen yöneticiler yakalasada bazen gözden kaçıyorbiyandan katılıyorum biyandan katılmıyorum. evet durum sürekli çevrimiçi üyeler için rahatsızlık verebilir ama çoktan zaten kullanıcıyla site arasında alışveriş olmuş. site aktiflik kazanıyor, kullanıcı hileyi alıyor. bence 50 yorum atan kişi siteyi severse devam etmesi kullanıcıya bırakılması gerekiyor. benim gözümde win/win
durum konu açmak değil dostum yorum kasılıp sadece hile kullanmaya giren tayfaya çözüm sundum.Çok mantıklı, ama bir yandan da konu açacak kişi zaten konusunu her türlü açar.
kral sana dediğim gibi belirli bir miktar süre içerisinde aktiflik sağlamayan kullanıcı diye belirttim. 3 gün içerisinde veyahut 1 hafta içerisindede en az 2-3 mesajlık aktiflik sağlarsın bence.mantıklı geldi ama üstte bir arkadaşın dediği gibi herkes aktif olamıyor misal ben çalışıyorum çok eskisi gibi aktif olamıyorum forumda
+1, ama yinede üyeliklere göre güncelleme gelirse iyi olr bende hiç aktif değilim misal forumda sadece live chatde takılıyorum.Aynen kral en az 5 yıl önce katılması gerekiyor şartı gelmeli bu hilelere. Ayrıca site 50 mesaj olarak belirlemiş, adam 50 mesajını yapmış ve tüm terbiyesi ile sc nin durumunu soruyor. Bundan doğal ve normal bir şey yok. 500 mesaj dahi olsa o adam gelip paşa paşa sorusunu sorabilir. Buna karşı çıkamazsın. Düşünce özgürlüğü
hmm üye seviyelerine göre ayrılabilir veya kayıt süresine görekral sana dediğim gibi belirli bir miktar süre içerisinde aktiflik sağlamayan kullanıcı diye belirttim. 3 gün içerisinde veyahut 1 hafta içerisindede en az 2-3 mesajlık aktiflik sağlarsın bence.
Aynen bu tarz bir sistem öneriyorum aslında onun inceliklerini yönetim belirlerhmm üye seviyelerine göre ayrılabilir veya kayıt süresine göre
Bir üstteki verdiğim cevap gibi moderatör ekibinin geliştirilmesi şart bu konularda veya insanlarımızın bu konu hakkında duyarlı olup boş yorumları şikayet etmeleri biraz daha yardımcı olacaktır.Bunun bir çözümü yok forum bu sefer bütün konuların altına güzel konu tebrik ederim gibi cevaplarla doluyor belki spama girmiyor ama konular çöp oluyor soru sorsan bilen adam bilmeyen adam yazıyor
ben boş yorumları kastetmedim boş yorumlar halledilir ama adam mesela uzunca bir konu var altına çok basit bir cümle yazıyor alakalı gibi ama sadece yazılmak için yazılmış mesela spama girmiyor birşey diyemiyorsunBir üstteki verdiğim cevap gibi moderatör ekibinin geliştirilmesi şart bu konularda veya insanlarımızın bu konu hakkında duyarlı olup boş yorumları şikayet etmeleri biraz daha yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?