Uzman Üye
bu durumlara düzenleme getirilip duyurular geçilince biraz daha azalabilir. Bu konu aslında çok geniş bir konu halledilmesi evet baya zorlu ve uzun süreç gibi görünsede halledildiği taktirde fazlasıyla kalite seviyesi yükselir diye düşünüyorum ve bu konuyu o yüzden açıp önerimi yaptım.ben boş yorumları kastetmedim boş yorumlar halledilir ama adam mesela uzunca bir konu var altına çok basit bir cümle yazıyor alakalı gibi ama sadece yazılmak için yazılmış mesela spama girmiyor birşey diyemiyorsun
önerin mantıklı ama amaç forumun kaliteli olması değil sadece, forumun aktif olması gerek ki reklamlar görüntülensin tıklansın şimdi bu 2 sinin dengesini sağlamak çok zorbu durumlara düzenleme getirilip duyurular geçilince biraz daha azalabilir. Bu konu aslında çok geniş bir konu halledilmesi evet baya zorlu ve uzun süreç gibi görünsede halledildiği taktirde fazlasıyla kalite seviyesi yükselir diye düşünüyorum ve bu konuyu o yüzden açıp önerimi yaptım.
Forumun aktifliği evet yüksek fakat diğer kullanıcılar bu durumdan rahatsızlık duyuyorsa bir el atılmalı diye düşünüyorum bugün chat'de en az sc ne zaman güncellenir yazanların yanında ben dahil 20 kere aynı cevabı vererek bıkmış durumda olan bi kısımda var bunu umarım hızlı şekilde düzeltirler.önerin mantıklı ama amaç forumun kaliteli olması değil sadece, forumun aktif olması gerek ki reklamlar görüntülensin tıklansın şimdi bu 2 sinin dengesini sağlamak çok zor
ben de zamanında bu tür konulara değindim diğer banlanan hesabımda hatta adminler dikkate alıp yazdığım gibi üst kısıma forum kuralları bölümü eklediler yorum yazma yerine uyarılar koydular ama işte adamın tek amacı görmüş bir sc koşmuş gelmiş dinlemiyor adminlerde okuma yazma öğretemez ama dediğin mantıklı bu tür önerilerle forum daha çok gelişebilirForumun aktifliği evet yüksek fakat diğer kullanıcılar bu durumdan rahatsızlık duyuyorsa bir el atılmalı diye düşünüyorum bugün chat'de en az sc ne zaman güncellenir yazanların yanında ben dahil 20 kere aynı cevabı vererek bıkmış durumda olan bi kısımda var bunu umarım hızlı şekilde düzeltirler.
bir hack forumunda bu tarz önlemlerden konusuyorsunuz tekrar ediyorum hack forumunda, üyelerde sizin gibi koyulacak yorum engellerine bir çare bulur merak etmeyin.
şahsen ben 50 yorumuda saçma buluyorum. 50 yorum olayı olmasaydı bu forum çok daha kaliteli olabilirdi. kalitesini düşüren şey 50 yorum olayı ve siz hala devam ettirmek istiyorsunuz. bilgi içeriksiz, spam amaçlı atıldığı belli ama spam olmayan 100 tane mesajdansa 1 tane bilgi içeren mesajı tercih ederim şahsen.
forum aynı zamanda bir ansiklopedi görevi görüyor aslında, bazen eski konulara gidip okuyorum yeni şeyler öğreniyorum sonrasında 50 mesajı doldurmak için araya kaynamıs 4-5 sayfa mesaja denk geliyorum. o insanlar aktiflik sağlıyor googlede üste çıkartıyor hile kullanımı için bile gelseler siteye. temsili 50 yorum bile kafi.
peki o zaman ekşi sözlükteki gibi bir sistem getirilse ve ilk 50 yorumu tamamlamayanların mesajları normal üyeler tarafından görüntülenemese sadece normal üye olmayanlar görebilse, 50 mesajını tamamlayanların mesajlarını üstünkörü bir şekilde kontrol edip onaylasa üyeliklerini modlar ve sonrasında mesajları herkese görünür olsa?
Bu durumu siz kullanıcılarımıza bir çok kez açıkladık ama hala bu mesaj sınırlama olayını keyfimizden yapıyormuşuz gibi davranmanız canımızı sıkıyor. Günümüzde artık tamamen public, yani herkesin ulaşabileceği hileler yapıp paylaşmak neredeyse imkansız. Elinizi sallasanız EAC ya da Battleye ile korunan oyunlara deyiyor. Durum böyle olunca public hile yapıp paylaşmak ürünün ömrünü azaltıyor. Belki 6 ayda detect olacak hile 2 günde oluyor. Biz de mecburen bu tür oyunların hilelerine mesaj kısıtlaması koyuyoruz. Emin olun spam mesajlar sizden çok bizim canımızı sıkıyor. Bunun için zaten sürekli teknik ekibe alımlar yapıyoruz.
We have explained this situation to our users many times, but your acting as if we are imposing message restrictions capriciously is quite frustrating. In today's world, it is nearly impossible to create and share cheats that are entirely public, accessible to everyone, especially when it comes to games protected by EAC or BattlEye. When the situation is like this, sharing public cheats significantly shortens the product's lifespan. A cheat that might take six months to detect can be detected in just two days.
Therefore, we are compelled to impose message restrictions on cheats for such games. Rest assured that spam messages are more bothersome to us than to you. That's why we are constantly hiring technical staff to address this issue.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?