Foruma Katkı Sağlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Sonuna kadar hak ediyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
vallah bende yapıyorum abe sayfaıcın cokseyyapmaya calısıyorum hatta bazen actıgım konularda veya yorumlarda bıle sasırabılıyorum ama orenıyorum sayenızde hersey daha guzel olması dılegıyle basarılar bızımle olsun

Üye
10 HİZMET YILI
hayır ben yaklaşık 100 dolar bağış yapacaktım beni ciddiye almamazlık yapmayın beyler yok sallıyo fln. demeyin VE BAY İOZ

ama çoğunuz inanmayacak :( size bağış yapmak gayet normal çünkü bu kadar hile yapıyorsunuz ve karşılık ...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
kerobeywt' Alıntı:
hayır ben yaklaşık 100 dolar bağış yapacaktım beni ciddiye almamazlık yapmayın beyler yok sallıyo fln. demeyin VE BAY İOZ

ama çoğunuz inanmayacak :( size bağış yapmak gayet normal çünkü bu kadar hile yapıyorsunuz ve karşılık ...

bağış yapacaksanız bize ulaşır bağış bilgilerini alır yatırırsınız. ancak buraya yazarak sadece gösteriş yapmış oluyorsunuz hiçbir şekilde yatırma vb. duruma girmiyorsunuz. LÜTFEN GÖSTERİŞ YAPMAYIN.

Ayrıca senin atacağın 2-3 kuruş para benim umrumda olmaz. Yatıran adamalar buraya yorum yapmadan yatırıyor zaten dostum.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardes Emeğinize Terinize Sağlık Cok İyi iş yapıyosunuz iişinizi iyi yapıyosunuz Helal olsun size Durumum sıkışık olmasa bağış yapardım Ama kusura bakmayın. Aktifliği yaparım her konuda 1 yorumum olur Desteği Sapına kadar hak ediyosunuz

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ilk 3 tamam hilelerinizi eleştirmeye gerek yok çünkü burası en iyi hile formu :shy:

Beyler sohbet panelini nereye taşıdınız ya yoksa kaldırdınızmı bulamıyorum da bi yardım edin la :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
baki1457' Alıntı:
ilk 3 tamam hilelerinizi eleştirmeye gerek yok çünkü burası en iyi hile formu :shy:

Beyler sohbet panelini nereye taşıdınız ya yoksa kaldırdınızmı bulamıyorum da bi yardım edin la :D

Anasayfada en aşağı tarafta.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
baki1457' Alıntı:

Anasayfada en aşağı tarafta.

eyv abi... bide ben bi ara konu açmıştı first blood ile ilgili sende demiştin : ona macro yaptımda uğraşmaya değmez en son no recoili deniyodum demiştim macroyu verirmisin abimm  :angel:

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Elimizden geleni lütfen yapalım <3

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ben burdan vip üyelik almak istiyom faturalı hatım var numara para atam ?

banka uğraştırıyo böyle daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...