- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Bence fena fikir değil. İşe de yarar ayrıca
Ne düşünüyosunuz ?
Ne düşünüyosunuz ?
Mute'nin anlamını ve işlevini bilmiyorsan detaylı bir yorum yapmayıver.Biraz daha açsaydın özellikleri hakkında kimsenin detaylı bir yorum yapmasını bekleme
Mesela kullanıcı bir uyarı aldığında anlık olarak mute yiyebilir ? Çoğu oyunda var bu sistem.Mute sistemi gelmese daha iyi
Misal bi konuda kımse bırsey bılmıyor adam bılıyor ama muteli
yapacak bırsey yok o yuzden yardım edemez
ban daha iyi ne görüyor ne de yazabılıyor rahat
Teknopatta da var. Uyarı yiyince otomatik mute yiyorsun. Uyarılar çoğaldıkça mute süreleri de çoğalıyor.Mute'nin anlamını ve işlevini bilmiyorsan detaylı bir yorum yapmayıver.
Post automatically merged:
Mesela kullanıcı bir uyarı aldığında anlık olarak mute yiyebilir ? Çoğu oyunda var bu sistem.
Yani bu kadar çok platformda kullanılıyorsa güzel bir özellik olduğunu varsayabilirizTeknopatta da var. Uyarı yiyince otomatik mute yiyorsun. Uyarılar çoğaldıkça mute süreleri de çoğalıyor.
Mute'nin anlamını ve işlevini bilmiyorsan detaylı bir yorum yapmayıver.
Post automatically merged:
Mutenin anlamını ve işlevini iyi biliyorum bu bir
Heryerde mute aynı olmak zorunda mı belki sen self mute`dan bahsediyorsun başkası direk adminlerin attığı mute`dan bahsediyorsun anlıyor
yorumumu anlamadıysan düzgünce sorabilirdin.
Mesela kullanıcı bir uyarı aldığında anlık olarak mute yiyebilir ? Çoğu oyunda var bu sistem.
yazım hatası yapıyorsun mute saçma sapan seylerde mutelıyor adam soru soruyor cevaplayamıyorsun adam umursamadıgımızı zannedıyor malca birşey.Teknopatta da var. Uyarı yiyince otomatik mute yiyorsun. Uyarılar çoğaldıkça mute süreleri de çoğalıyor.
Her forumun kuralları olduğu gibi oranında kendine özel kuralları var. Adamlar forumda Türkçeye özen gösterilmesini istiyor. Gayet normal bir şey.yazım hatası yapıyorsun mute saçma sapan seylerde mutelıyor adam soru soruyor cevaplayamıyorsun adam umursamadıgımızı zannedıyor malca birşey.