20 Ara 2022 #1 rakzcsgo R Üye Katılım 18 Ara 2022 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 28 3 HİZMET YILI Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor?
Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor?
20 Ara 2022 #2 selimdurmaz Yeryüzünde sadece katliam var Uzman Üye Katılım 20 Ara 2022 Mesajlar 263 Çözümler 2 Tepki puanı 18 Ödüller 3 3 HİZMET YILI rakzcsgo' Alıntı: Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıklayın ... kurallar yazıyor olması lazım istersen bir gözatabilirsin. Belki yetkilerin yetmiyor olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
rakzcsgo' Alıntı: Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıklayın ... kurallar yazıyor olması lazım istersen bir gözatabilirsin. Belki yetkilerin yetmiyor olabilir.
20 Ara 2022 #3 kuyumcu31Normal K Onaylı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 35 4 HİZMET YILI yetkiliye yaz yada ban yemişindir olmazsa kuraları oku onlardan birini ezmişindir Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Ocak 2023 #4 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI rakzcsgo' Alıntı: Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıklayın ... Paylasamiyorum diyip paylasmissin. Buyuk ihtimal acmaya calistigin konu siliniyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
rakzcsgo' Alıntı: Merhabalar, forumlarda bir şeyler paylaşamıyorum hesabım yeni, bir şeyler paylaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıklayın ... Paylasamiyorum diyip paylasmissin. Buyuk ihtimal acmaya calistigin konu siliniyor.