Forumda bulunan spam mesajlar artık canımı sıkıyor, düşünceleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hepinize selamlar, Mh'de yaklaşık olarak 2018 Mart ayından beri bulunuyorum, bu üç yıl içerisinde çok şey değişti emin olabilirsiniz.

Aslında siz arkadaşlarımdan bir ricam olacak.

Biliyorsunuz forumda gerçekten çok boş mesaj atanlar var, mesaj olsun diye, mesaj kasmak için atanlardan söz ediyorum.

Bu durum beni artık rahatsız etmeye başladı açıkcası, sizin fikirleriniz nelerdir?

-Saygılarımla.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Flood ve spam olan mesajları sen raporla sadece dostum moderatör dostlarımız raporları en iyi şekilde analiz ederler merak etme sen

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İşte bu yüzden raporlarlama butonu var raporların ki yönetici arkadaşlarımız daha rahat forumu güzelleştirebilsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
raporlama tuşu ile raporlayabilirsin rahatça bu yüzden koymuşlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hocam gereksiz yorumlara ve sırf mesaj kasmak için açılmış konulara bende tilt oluyordumda uyarmak yerine raporlamak daha mantıklı. Raporlamaya başladım yetkililer hızlı dönüşler sağlıyor zaten.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar.
Hileyi elde etmek adına boş yorum yapanlar haklısın ki can sıkıcı olabiliyor. Bu durumun biz de farkındayız. Moderasyon ekibi olaraktan boş durmadığımızı belirtmek isterim. Rapor sistemine sürekli olarak bakan yetkililerimiz mevcut ve konular yetkili arkadaşlarımız tarafından titizlikle incelenmekte ve gereken yapılmaktadır. Bu konu hakkında kesinlikle şüpheniz olsun istemem. Raporlama sistemini kullanarak bize yardımcı olabilirsiniz. Raporlanan kişinin gözden kaçma riski 0%. İşin görünmeyen kısmında sizlere daha iyi bir memoryhackers ortamı sunmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yapacak bir sey yok hersey yetkililerin elinde raporla tusu ile gecinip duracaksin sabretmeni dilerim.
Saygilar...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kısıtlamaların gevşetilmesini isteyenler hala var. Böyle spam doluyken biraz zor gibi duruyor. Rapor atarak bizlere hem yardımcı olmuş olursunuz hem de foruma katkıda bulunursunuz dostlarım.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kısıtlamaların gevşetilmesini isteyenler hala var. Böyle spam doluyken biraz zor gibi duruyor. Rapor atarak bizlere hem yardımcı olmuş olursunuz hem de foruma katkıda bulunursunuz dostlarım.
Hocam adam konuya aynen yazmış :) bari bir şeyler yazda yatışsın genelde hile kategorisinde oluyor yada yardım kategorisinde.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam adam konuya aynen yazmış :) bari bir şeyler yazda yatışsın genelde hile kategorisinde oluyor yada yardım kategorisinde.
Bizim gözümüzden kaçabiliyor, insanlık hali. Bundan dolayı sizlerde rapor atarak bizlere yardımcı olabilirsiniz. :)

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bunu yapan çok kişi var gerçekten bu can sıkyor insanlar bilgi almak için konu açıyorlar fakat alttaki yorumlarda nadir'en 1 veya 2 kişi ilgilenebiliyor bazen o bile olmuyor bu konu hakkında fakat raporlama tuşu var bildirdiğim çok kişi oldu ve ilgilenildi bu yüzden memoryhackers'e ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Raporlama sistemi olduğunu biliyorum, yorumlarınız için teşekkürler. Peki görüşleriniz nelerdir?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sorma ya bi konu açıyorum soru soruyorum 20 mesaj geliyor 15 i aynı kalan 5 ide saçma sapan alakasız cevaplar.Fps i nasıl arttırırım diye soru soruyorum 3 4 kişi geliyor sistemini yükselt diyor hepsi bu yoruma bağlı hack kullanma olayı yüzünden bu arada.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ben her gördüğüm spam yorumu raporluyorum her zamanda maximum 5 6 dakikaya yorum siliniyor sadece raporla zaten bir süre sonra vazgeçiyorlar

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
You can report and trust the administrator to respond quickly

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu konuyla binlerce konu açıldı senin yapman gereken raporlamak bu kadar gerisi yetkili ekibi hallediyor yani biraz araştıralım lütfen

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben de yeni bi üyeyim doğal olarak hilelerden daha hızlı yararlanabilmek için aktif olmaya çalışıyorum ama boş mesaj da atmak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...