Süper Üye
Yorumlara flood yada spam mesaj atmadan yazarsan hiç bir sıkıntı olmaz dostum biz bu konuda tecrübe kazandığımız için biraz uyarı yiye yiye dersini alıyorsun zatenBende her bildirimi korku ile açıyorum gün sonunda ban yemedim diye seviniyorum bir şey yapmamış olsam bile zaten yapmıyorum da geçmişten bi korkum var
Yok be kanka en son 1 yıl önce attığım mesajın yanlış anlaşıldığı için ban yemiştimEn nefret ettiğim konu yeni gelen üyelilerin üyelik sistemini ile ilgili özelden soru sorması
Yorumlara flood yada spam mesaj atmadan yazarsan hiç bir sıkıntı olmaz dostum biz bu konuda tecrübe kazandığımız için biraz uyarı yiye yiye dersini alıyorsun zaten
İşte bu yüzden yorum kısıtlaması getirildi ya dostum herkes ne güzel yorumu yapsa özellikle de flood yapmadan spam mesaj atmadan.Ha bir de, sanki ihtiyacı varmış gibi taklit yapanlardan nefret ederim, örneğin; "bu Mouse'den bana da lazım linki elinde bulunan var mı?" gibi gibi, bir de Full yorum kasma amaçlı başkalarının yorumunu taklit edenlerden, bilgisi yok fakat yorum yapıyor ki hilelerden yararlansın, bruh.
Yok be kanka en son 1 yıl önce attığım mesajın yanlış anlaşıldığı için yasak yemiştim : D neyseki Nader11ndeu reis çözdü işi
[USER = 947546] @ caners09 [/ USER] dostumu bu konuda by şahabe dostum nasıl yorum atılacağina Çocuklar özel ders verebilir : DForumda en nefret ettiğim şey yeni gelen üyelerin sırf sınırlama var diye siteyi kötülemesidir.
Moderatörler bu parçalanmış azimle çalışıyorlar dostum raporla moderatörlerBuraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle yet dedim, ben yine güzelce yardımcı çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "youtubeya bak bi hocam". Lan arkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
Reis önceden toydum yahu bilmiyordum yorumla alakalı kuralları falan oyunun yönetimi aptaldır yazdım o zamanki eski bir moderatör hatırlamıyorum beni banlamıştı
bendede aynı durumBazı Arkadaşların Özellikle yeni keşfeden arkadaşların, forumdaki dostluğa değil hilelere yüklenmesi.
Site hileleri ile meşhur ama ortamıda 10/10'dur bende
Bak birde şeyler var boş yorum atanlar mesela birisi bir şey soruyor yorumu boş bırakıyor sadece space tuşuna basıyor bunları tespit etmek otomatik bir sistem ile kolay olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz sayın yöneticiler: @nader11ndeu @maskelihileci etiketlediğim için kusura bakmayın ama artık günde onlarca kişiyi rapor ediyorum bir çözüm bulunamaz mıAslında şimdi nasıl desem, aynı kelimeleri yasaklama gibi bir şey olsa, nasıl fikir olurdu ama? özellikle aynı kelimeler yazılmadığı için ekstra sayılar vesayre koyana da bir ceza, mükemmel işlerdi.
Çok mantıklı olurdu.Bak birde şeyler var boş yorum atanlar mesela birisi bir şey soruyor yorumu boş bırakıyor sadece space tuşuna basıyor bunları tespit etmek otomatik bir sistem ile kolay olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz sayın yöneticiler: @nader11ndeu @maskelihileci etiketlediğim için kusura bakmayın ama artık günde onlarca kişiyi rapor ediyorum bir çözüm bulunamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?