Uzman Üye
Maalesef başka yolu yok konularla alakalı yazman lazım ben de anketörlük yapıyorum bu arada sen de mi başladın
Hayırlı olsun kardeşim. Ne acele yavaş yavaş yazarsın.
Donator olup mesaj atma sınırını kaldırabilirsin sadece, başka hızlandıran bir yöntem yok
beyaz eşya çağrı merkezindeyim 4 tane telefon çekiyorum aynı anda
sabreden derviş beklemekten mi geberir muradına mı erir
mesaj atma sınırı ne oluyor tam olarak valla güzel para alıyom yaklaşık 3 senedir üyeyim atarız donate topluluğun canı sağolsun
yaparız yaparız dediğim gibi topluluğun canı sağ olsun var olsun MH <3 o/günlük belli bir mesaj atma sınırı var ne kadar olduğunu bilmiyorum ama donator rolüne sahip olanlara mesaj sınırı yok yani günde daha çok mesaj atmış oluyorlar
Ben onaylı üye olsam 50 tane yeter bismillah başladımUltra üye olmak için 1200 mesaj gerekliymiş de çağrı merkezinde işe başladım. Günde 10 saat mesaim var, oturur kasarız artıkBu mesajı daha hızlı kasmanın bir yolu yok mu acaba? Valorant hilesi kullanmayı düşünüyorum.
Hay maşallah hayırlı olsun tekrardan kolay gelsin ben de evden yapıyorumbeyaz eşya çağrı merkezindeyim 4 tane telefon çekiyorum aynı anda
sabreden derviş beklemekten mi geberir muradına mı erir
mesaj atma sınırı ne oluyor tam olarak valla güzel para alıyom yaklaşık 3 senedir üyeyim atarız donate topluluğun canı sağolsun
valla mesaj kasmak zor ama kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz yapacak bir şey yokBen onaylı üye olsam 50 tane yeter bismillah başladım
O nasıl olacakDonator olup mesaj atma sınırını kaldırabilirsin sadece, başka hızlandıran bir yöntem yok
Sınırdan kurtulmak ve destek olmak için donate atmak çok mantıklıKonularla alakalı mesaj yazabilirsin hızlı şekilde artış gösteriyor zaten mesaj sınırı bir tık sıkabilir seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?