Forumda Kıyak Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğlence Bölümüne Eğlenceli Birşey Atıyorum , Hemen Siliniyor .
Sebebi İse ; Gereksiz Konu Kasma

Sonuçta Attığım Yer Eğlence Bölümü Ve Bende Komik Veya Trool Birşey Atıyorum.

'' Süper Üye , Ultra Üye , Efsane Üye '' ler Eğlence Bölümüne 10 , 15 Adet Gereksiz Konu Paylaşılınca Silinmiyor !

Onaylı Üye Yapınca Böyle Oluyor !

Not [ Önemli ] ; Amacım Forumu Kötülemek Değil [ Gerçı Bu Konuda Silinir Hemen ] Artık Bu Sistemde Kıyak Felan mı Var Bilmem
Genede İyi Forumlar...

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Ben şahsi görüşüm sanmıyorum.Herhangi bir kıyak olduğunu da düşünmüyorum.Ama açtığın konuda belki fazla önemsemeden açıyor sundur bilemem bu forumda senin konularını pek fazla göremiyorum.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Forum kullanıcıları olarak seni gün içinde herhangi bir konunun altında göremiyoruz.Yani pek fazla aktif değilsin.Aktif olduğunda da eğlence konusu açıyorum diyorsun.Yani demem o ki foruma biraz daha önem vermelisin.Fakat aktif olucam derken konu ile alakasız veya spam yorumlar da atmamalısın.Yerinde ve mantıklı yorumlar yapman senin için en iyisi olacaktır..

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kıyak olacağını sanmıyorum sana öyle gelmiştir düşüncem o dediğin arkadaşlar başka konular da açıyor ve forumda aktif oluyordur sen ise sadece eğlence başlığı altında paylaşım yapıp aktif olmuyor isen silinmesi bence gayet normal

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kıyak Hayata Olmaz Herkese Nasıl Davranılıyorsa Sanada Öyle Davranılır Senin konularından birini görmüştüm yorum yapacaken bu konu bulunamadı dedi şöyle bişeydi

849789237829472738942947ctrl+f yap ctrl+9 yap şaşır

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kıyak Hayata Olmaz Herkese Nasıl Davranılıyorsa Sanada Öyle Davranılır Senin konularından birini görmüştüm yotm yapacaken bu konu bulunamadı dedi şöyle bişeydi

849789237829472738942947ctrl+f yap ctrl+9 yap şaşır
O tür konular zaten yasak küfürlü bir şey çıkıyodu sonunda

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sitede herkes eşit haklara sahiptir.Sadece forum kuralları gereği gerekli işlemler yapılmaktadır. #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...