Çözüldü Forumda PUBG Mobile için hile paylaşmak serbest mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hile özellikleri ullet track Instagram hit olacak veya hangi oyun için yapmamı istersiniz? Kendim denedim, ban yok. Yalnız güvenlik güncelleme zaman zaman yapmalıyım diye yorucu bir şey düşünüyorum. Bu hakta desteğiniz olursa bana yani izniniz olursa tabii, izinleri olmazsa paylaşmak istemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
atcam hazır olunca haberınız olur zaten

banlanmayan hıle olursa cok guzel olur
zaten kendım 1 hafta denemem lazım bakmam lazım ıncelemem lazım zaman lazım iznim olurmu olmazmi diye yapdim formu

banlanmayan hıle olursa cok guzel olur

inceleme yapip deneyib oyle yayinlarim en onemlisi iznim olurmu diye bilmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka banlanmiyirsa dedin gibi ise yarayabilir ama her türlü önlemini ve oyunda olması gereken etki verebilmek lazım yoksa BAn PAN.

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kardeş gameloop 32 bit pubg mobile için hile geliştir .forum kurallarına göre hareket et sonra virus total linki paylaş sonra tanıtım videosu ile sorun olmaz diye düşüyorum şimdiden kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ıznın olsa basarı elde edebılecene ınanıyorum nedenı ıse ısteklı olman ama daha ıyı konumda olsan kendı hılenı olusturabılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ıznın olsa basarı elde edebılecene ınanıyorum nedenı ıse ısteklı olman ama daha ıyı konumda olsan kendı hılenı olusturabılırsın
bunu farkli yollarla yapanlarda var mesela bu sitede ezpubg gibi yapmam zor bir fps sunucudan cevapla hile baglaniyor yani hile indirmiyorsunuz aslinda

bunu farkli yollarla yapanlarda var mesela bu sitede ezpubg gibi yapmam zor bir fps sunucudan cevapla hile baglaniyor yani hile indirmiyorsunuz aslinda
yapamam demiyorum ben static ip veya bulut tabanli sunucu isletmeyi sevmiyorum

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
konuyu açın sonrasında moderatörler yada yöneticiler onaylarsa problem yok demektir ama onaylamazlar ise yasaktır bekliyoruz denemek isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...