Onaylı Üye
atcam hazır olunca haberınız olur zatentrailer at reis
zaten kendım 1 hafta denemem lazım bakmam lazım ıncelemem lazım zaman lazım iznim olurmu olmazmi diye yapdim formubanlanmayan hıle olursa cok guzel olur
banlanmayan hıle olursa cok guzel olur
inceleme yapip deneyib oyle yayinlarim en onemlisi iznim olurmu diye bilmeklink bekliyoruz
heyecanla beklemedeyizatcam hazır olunca haberınız olur zaten
zaten kendım 1 hafta denemem lazım bakmam lazım ıncelemem lazım zaman lazım iznim olurmu olmazmi diye yapdim formu
inceleme yapip deneyib oyle yayinlarim en onemlisi iznim olurmu diye bilmek
kendisi üzerinde çalışıyor en yakın zmaanda paylaşacağını söyledi zaten forumda duyaruzAt hiyleyide bizde görelim nasıl bişeymiş
ama sana tavsiye dword la sadece yer görmeyi kullansan daha iyigayet güzel olur bence umarım yardım ederler!
tesekkurler yardiminiz icinkardeş gameloop 32 bit pubg mobile için hile geliştir .forum kurallarına göre hareket et sonra virus total linki paylaş sonra tanıtım videosu ile sorun olmaz diye düşüyorum şimdiden kolay gelsin
bunu farkli yollarla yapanlarda var mesela bu sitede ezpubg gibi yapmam zor bir fps sunucudan cevapla hile baglaniyor yani hile indirmiyorsunuz aslindaıznın olsa basarı elde edebılecene ınanıyorum nedenı ıse ısteklı olman ama daha ıyı konumda olsan kendı hılenı olusturabılırsın
yapamam demiyorum ben static ip veya bulut tabanli sunucu isletmeyi sevmiyorumbunu farkli yollarla yapanlarda var mesela bu sitede ezpubg gibi yapmam zor bir fps sunucudan cevapla hile baglaniyor yani hile indirmiyorsunuz aslinda
cevap gozluyorum zatenkonuyu açın sonrasında moderatörler yada yöneticiler onaylarsa problem yok demektir ama onaylamazlar ise yasaktır bekliyoruz denemek isterim.
tabi kicik bir trainer olcak izinleri olursa herkes kullancak ama zaman lazim zaten buradayiz hepimiztabiki neden olmasın bekleriz lin bekliyoruz
kendim deneyib oyle sunucam zatenbanlanmayan hıle olursa cok guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?