Forumda satış bölümü açılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Siteye kullanıcıların satış yapabileceği bir kategori açılabilir bence. Ama satış yapmadan önce adminler tarafından onaylanmış bir kişi olacak. Ne düşünüyorsunuz?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: Satış bölümü

bunu yaparız ancak dolandırıcı olabilir bazıları biz izin versek dahi ticaret sistemi lazım güvenlik acısından telefon sms onaylı üye ve tc onaylı olmak üzere ancak böyle bişeyle acılabilir diye düşünüyorum. güvenlik için veyahut bize bellirli bir miktar ödeme yapmasından sonra satış yapması gibi

Üye
10 HİZMET YILI

Mr. Root' Alıntı:
bunu yaparız ancak dolandırıcı olabilir bazıları biz izin versek dahi ticaret sistemi lazım güvenlik acısından telefon sms onaylı üye ve tc onaylı olmak üzere ancak böyle bişeyle acılabilir diye düşünüyorum. güvenlik için veyahut bize bellirli bir miktar ödeme yapmasından sonra satış yapması gibi

Aynen öyle geliştirilmesi lazım fakat düşüncenin yararlı olduğunu düşünüyorum ve site komisyon almalı.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

LeftSpace' Alıntı:
İncore' Alıntı:
Bu Arada @MrRoot Forumdaki Ranklar Tema fln nezaman değişir forum açılalı 1 ay olmuştur artık gelişmesi lazım :D

ugraşmıyor herşeyle ugraşıyor bi onla ugraşmıyor :D

onlar cok basit geliyor uğraşmak istemiyom:D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konu kilit. Dediginiz onerinin olmasina imkan yok herhangi bir dolandiricilik durumunda sitemizin ismini kotulemek istemem. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...