Forumda Sebepsiz yere ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar Forumda sebepsin yere ban yedim ban yediğim içinde hileyi kullanamiyorum allah rızası için banınımı açarmısınız hiç bir konuya da sebepsiz yere kötü bise yazmadım şuan telefondan giriyorum foruma bilgisayardan forumda giremiyorum hileyide kullanamiyorum ban yediğim çarın ismi kobra7

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Forumda Sebepsiz yere ban yedim

herz26' Alıntı:
kaldıramasınn ip adresini deigiştirr bnden sanabi program söylimm  hotspot shield indirr full okee

istersen sana bi ban atam bakam hospot kuratıyomu:D

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kendinizi bişi sanıp ip değiştirerek herşeyden kurtulcanızımı sanıyonuz siz agularken bu herifler hilenin v2 sini kodluyodu

Üye
10 HİZMET YILI
Hocam Merhabalar Siteye giriş yapamıyorum bağlanmıyor zenmate ile bağlandım bu seferde Forum hesabınız yasaklanmıştır. yasaklı olduğunuz gibi forumdaki tüm erişim izinlerinizde engellenmiştir. diyor halbuki hiçbir ihlal yapmadım lütfen banlıysam açın banımı lütfen hiçbir ihlal yapmadım

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Takar1' Alıntı:
Hocam Merhabalar Siteye giriş yapamıyorum bağlanmıyor zenmate ile bağlandım bu seferde Forum hesabınız yasaklanmıştır. yasaklı olduğunuz gibi forumdaki tüm erişim izinlerinizde engellenmiştir. diyor halbuki hiçbir ihlal yapmadım lütfen banlıysam açın banımı lütfen hiçbir ihlal yapmadım

Kardeşim Err timed out hatası alıyorsan Modemine Reset Atıp Hatadan Kurtulabilirsin. Forum Ersişiminede gelirse ban yemiş olabilirsin.

Üye
10 HİZMET YILI

Jakies' Alıntı:
Takar1' Alıntı:

Kardeşim Err timed out hatası alıyorsan Modemine Reset Atıp Hatadan Kurtulabilirsin. Forum Ersişiminede gelirse ban yemiş olabilirsin.

HOCAM BÖYLE DİYOR
 [font='Segoe UI', Tahoma, sans-serif]Bu web sayfası kullanılamıyor[/FONT]

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE Chromede ayrıntılar deyincede bu çıkıyor  Google Chrome web sitesine erişemiyor. Bu, normalde ağdaki sorunlardan kaynaklanır, ama yanlış yapılandırılmış bir güvenlik duvarı veya proxy sunucusu da buna yol açabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...