Konular uzun soluklu ve herkesın birbirisi ile fikir tartışacagı sekılde ilgi cekıcı konular olsa tekrar etme olmaz ve burası bir sohbet alanına dönüşürkonu güncellenince verilen cevaplarda güncellenir die tahmin ediyorum ama dediğin mantıklı
aslında kullancılar ara butonundan istedikleri sonuca ulaşabilirler ama uğraşmıyorlar veya farketmiyorlarKonular uzun soluklu ve herkesın birbirisi ile fikir tartışacagı sekılde ilgi cekıcı konular olsa tekrar etme olmaz ve burası bir sohbet alanına dönüşür
Bencede böyle bir durum olmalı. Blog Kısımlarında konulara görede bönülebilir. Bu sayede cevap verirken kişiler daha bildiği yerleri rahat bulabilir. Siteyle Yeni Taşınan insanlarda o bölümden kendilerini siteye adapta ederken kolaylık sağlarUzun zamandır bu forumda takılıyorum, konular sürekli tekrar ediyor.
Benim önerim, sık sorulan sorular diye bir yer açsanız da oraya bu tarz şeyleri genelleme yaparak yazsanız, forum birazcık değişse.
- Valorant cihaz banı.
- LPReborn en iyi şampiyon.
- Script hero önerisi gibi.
aynen aga daha güzel olur hemUzun zamandır bu forumda takılıyorum, konular sürekli tekrar ediyor.
Benim önerim, sık sorulan sorular diye bir yer açsanız da oraya bu tarz şeyleri genelleme yaparak yazsanız, forum birazcık değişse.
- Valorant cihaz banı.
yani bir acıdan dogru soyluyorsun daha aktif ve tartısmacı bir dusunce yaratmıs olunabilir cunku senin dedigin gibide konular tekrar ediyor ama sık sorulan sorular gibi birsey olsa daha aktif ve dusunce odaklı olurUzun zamandır bu forumda takılıyorum, konular sürekli tekrar ediyor.
- Valorant cihaz banı.
cok mantıklıUzun zamandır bu forumda takılıyorum, konular sürekli tekrar ediyor.
- Valorant cihaz banı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?