Forumda sık sorulan sorular kısmı açılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzun zamandır bu forumda takılıyorum, konular sürekli tekrar ediyor.
  • Valorant cihaz banı.
  • LPReborn en iyi şampiyon.
  • Script hero önerisi gibi.
Benim önerim, sık sorulan sorular diye bir yer açsanız da oraya bu tarz şeyleri genelleme yaparak yazsanız, forum birazcık değişse.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
  • Valorant cihaz banı.
Benim önerim, sık sorulan sorular diye bir yer açsanız da oraya bu tarz şeyleri genelleme yaparak yazsanız, forum birazcık değişse.

sık sorulan sorular açılmalı bencede çünkü bence yani bana göre herkes aynı sorunu alıyor herkes çözüm istiyor​

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bencede çünkü forumlarda aramak zor oluyor ve sık sorulanlar bölümünde onaylı bilir kişilerin cevap verdiği forumlar öne çıkmalı

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
  • Valorant cihaz banı.
Benim önerim, sık sorulan sorular diye bir yer açsanız da oraya bu tarz şeyleri genelleme yaparak yazsanız, forum birazcık değişse.sürekli tekrar eden soruları tek tek ortadan kaldırıyor ma
Sürekli tekrar eden sorulardan kurtuluruz bencede mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
moderötörlerin elinde olan şeyler bunlar nasıl uygun görüyorlarsa öyle olması gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Böyle bir bölüm açılırsa insanlar istesiği bilgiye daha kolay ve daha hızlı ulaşabilirler. Genel olarak insanların yaşadığı problemleri anlatan sekmeler çok başarılı olur katılıyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bazı konular için bu dediğini yapıyoruz ancak her şey için bunu yapmıyoruz. Yaptıklarımız için de konu açılıyor yani bu bir çözüm değil. İnsanların biraz düşünmesi gerekiyor zor olmamalı ama zorlanıyorlar sanırım. Soru kategorilerinde konu açarken benzer konular zaten altta listeleniyor. Bunu görüp buna rağmen konu açılıyor. Gerekli adımları her ne kadar atsak da maalesef istenmeyen şeyler olabilir. Ben ve ekibim elimizden gelenin fazlasını arka planda yaptığımıza emin olabilirsin. Siz de destek olmak isterseniz gördükçe forum kurallarına aykırı konu/yorumları raporlayabilirsiniz. Öneri ve düşüncelerin için teşekkürler.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dediğiniz şeyin yapılmasının bir anlamı yok. Hali hazırda benzer bir sistem zaten mevcut. Bir kullanıcı konu açarken benzer konular girdiği konu başlığına göre otomatik olarak listeleniyor. Bu durumda kullanıcının konu açmaktan vazgeçip açılmış olan konuları görüntülemesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...