Süper Üye
lise son sınıfım vaktim yok ve pekte bi ayrıcalığı yok ve yinede takılmak için buraya giriyorum iyi forumlar canım abimanlaman bir şey değiştiremeyecek muhtemelen aynısı sen yapıyorsun, Kişi kendinden bilir işi...
hocam yapacaksın yavaş yavaş bizde yapıyoruz.onaylı üye zor oldum ultra nasıl olcam :d
1500 yoruma ulaşıp 180 günü tamamlaman gerekiyorultra üye olmak için ne yapmam gerekiyor valo hilesi için istiyor da
hocam dedin gibi olsa hileyi herkes kulanır ud olmaz daha kısa süre için de ban yersin sana söyle diyim 15 günde 100 yorum yapsan biter günde 50 yorum yapsan 30 günde biter biraz zaman ve biraz vakit ayırarak ultra üye olabilirsinMerhabalar öncelikle ben birşey farkettim ve bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Süper üye kullanıcılarına farklı bir ayrıcalıklı hile yok eskiden Valorant hilesi süper üye istiyordu fakat ultra üyeye çıktı. Ultra üye olmakta maalesef çok kolay birşey görünmüyor. Valorantta onaylı üyelere çalışan hile bazı bilgisayarları desteklemiyor benimkini de desteklemedi. Valoranttaki ultra üye hilesi bence süper üyeye inmeli Süper üyelerin farklı bir ayrıcalığı bulunmamakta WSReborn da seçkin üyelere gele bilir teşekkürler
ayrıcalığı yok diyorsun buraya gelip takılıyorsun az da olsa vakit geçiriyorsun hangi oyunları oynuyorsun??lise son sınıfım vaktim yok ve pekte bi ayrıcalığı yok ve yinede takılmak için buraya giriyorum iyi forumlar canım abim
Hile için yorum kasmak değil amaç faydalı olmak burda.Merhabalar öncelikle ben birşey farkettim ve bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Süper üye kullanıcılarına farklı bir ayrıcalıklı hile yok eskiden Valorant hilesi süper üye istiyordu fakat ultra üyeye çıktı. Ultra üye olmakta maalesef çok kolay birşey görünmüyor. Valorantta onaylı üyelere çalışan hile bazı bilgisayarları desteklemiyor benimkini de desteklemedi. Valoranttaki ultra üye hilesi bence süper üyeye inmeli Süper üyelerin farklı bir ayrıcalığı bulunmamakta WSReborn da seçkin üyelere gele bilir teşekkürler
yok be reis zor 2 yıldır burdayım daha süper üye yeni oldum xdUltra olmak zor değil be, sadece biraz zaman gerek.
Aktifliğe göre değişiyor, bence kolay.yok be reis zor 2 yıldır burdayım daha süper üye yeni oldum xd
Ultra olmak zor değil be, sadece biraz zaman gerek.
3 yıl full aktif olarak kullanmadım.Ve bunu 3 yıldır bu siteni kullanan birisinin demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?