Forumda süper üye grubuna özel hile bulunmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar, öncelikle ben bir şey fark ettim ve bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Süper üye kullanıcılarına farklı bir ayrıcalıklı hile yok, eskiden Valorant hilesi süper üye istiyordu fakat ultra üyeye çıktı. Ultra üye olmakta maalesef çok kolay bir şey görünmüyor. Valorant'ta onaylı üyelere çalışan hile bazı bilgisayarları desteklemiyor, benimkini de desteklemedi. Valorant'taki ultra üye hilesi bence süper üyeye inmeli. Süper üyelerin farklı bir ayrıcalığı bulunmamakta, WSReborn'da seçkin üyelere gelebilir. Teşekkürler :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
fikirlerini paylaştığın için memnunum ama bence olmaması daha iyi çünkü insanlar anlamsız yorumlar atıp duruyorlar geçiş süreci gibi düşün

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ultra üye olmak zor birşey değil ki. Birde ultra üye olmasının sebebi UD kalması

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
onaylı üye zor oldum ultra nasıl olcam :d

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle ben birşey farkettim ve bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Süper üye kullanıcılarına farklı bir ayrıcalıklı hile yok eskiden Valorant hilesi süper üye istiyordu fakat ultra üyeye çıktı. Ultra üye olmakta maalesef çok kolay birşey görünmüyor. Valorantta onaylı üyelere çalışan hile bazı bilgisayarları desteklemiyor benimkini de desteklemedi. Valoranttaki ultra üye hilesi bence süper üyeye inmeli Süper üyelerin farklı bir ayrıcalığı bulunmamakta WSReborn da seçkin üyelere gele bilir teşekkürler :)
hocam dedin gibi olsa hileyi herkes kulanır ud olmaz daha kısa süre için de ban yersin sana söyle diyim 15 günde 100 yorum yapsan biter günde 50 yorum yapsan 30 günde biter biraz zaman ve biraz vakit ayırarak ultra üye olabilirsin

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
lise son sınıfım vaktim yok ve pekte bi ayrıcalığı yok ve yinede takılmak için buraya giriyorum iyi forumlar canım abim
ayrıcalığı yok diyorsun buraya gelip takılıyorsun az da olsa vakit geçiriyorsun hangi oyunları oynuyorsun??

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
lol script ud olduğu için ve kolay kolay da dt olamayacağı için o üye grubunda yer alıyor fakat valorantta durum öyle değil o yüzden üye grubu yüksek bence şuanki sistem gayet iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle ben birşey farkettim ve bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Süper üye kullanıcılarına farklı bir ayrıcalıklı hile yok eskiden Valorant hilesi süper üye istiyordu fakat ultra üyeye çıktı. Ultra üye olmakta maalesef çok kolay birşey görünmüyor. Valorantta onaylı üyelere çalışan hile bazı bilgisayarları desteklemiyor benimkini de desteklemedi. Valoranttaki ultra üye hilesi bence süper üyeye inmeli Süper üyelerin farklı bir ayrıcalığı bulunmamakta WSReborn da seçkin üyelere gele bilir teşekkürler :)
Hile için yorum kasmak değil amaç faydalı olmak burda.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ultra üye olması mantık kıssaca emek yorum kasan sitede aktif olmuyorr

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam hile super uyeydi ve bir cok kisi ban yedi sistem algıladı oyuzden ultra üye ideal

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hileyi sen yapmıyorsun emek vermiyorsun hile nin üzerinde private yazıyor ve ban riski oldukça düşük aşırı emekli seninde biraz emek verip biraz zaman harcayıp günde 30 mesaj kassan 1 aya kalmaz ultra üye olursun bide üyelik süren tutuyorsa

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
önceki hile süper üyeydi dec oldu forumda şuan valorant oynayan 10 15 ultra üye var onlarında ben dahil yarısı banlı zaten önceki hile yüzünden, bence bir süre sonra efsane üyeye kadar çıkartılmalı dec olmaması için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...