Önceden diğer insanlara yardım etmek isteyen kişiler forumda çoktu. Artık sanırım bu sayı azalmış gibi. Tek tek raporlamaya bile uğraşamadım artık. Şu konuya bakın. Bir tane bile düzgün cevap verilmemiş. Yardımcı olamayacaksanız yazıp zaman çalmasanız bari. Moderatörlerin bu konuya yoğunluk vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Forumda artık eskisi kadar aktiflik olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok insan buraya hile kullanmaya geliyordu artık eskisi kadar hile kalmadı) sohbet bölümünde bile sohbet eden insan sayısı cok azaldı ve site yönetiminin eskisi kadar aktiflik göstermediğini düşünmüyorum
kanka o konuya 3 senedir spor yapan birisi olarak bende cevap verdim yapabileceklerini tavsiye olarak adet adet sıraladım. Bi tane joker ppli eleman var onun gibilerden bahsediyorsan evet çok boş yanıtlar veriyorlar
Maalesef haklısın , bir konunun altında benzer onlarca mesaj oluyor. Spamlar gün geçtikçe çoğalıyor. Bu durum yardıma ihtiyacı olan kişilerin doğru bilgiye ulaşmasını engelliyor. Umarım en kısa sürede çözülür
burası bir hile forumu ve gelen insanların birçoğu hile kullanmak için geliyor. son dönemde forumdaki hilelerin azalması sebebiyle aktiflik bayağı bir düştü. birkaç hafta önce burada bir kere gördüğüm kullanıcıyı bir daha göremiyordum. ancak artık maalesef biz bizeyiz..
evet haklısın aktiflik baya düştü. bir de lol hilesi kalkınca onun da çok etkisi oldu. sonuçta bir hile formu burası ve çok az beleş hile geliyor daha çok satış döndüğü için aktiflik olmuyor. ses getircek hileler yapılsa emin olun aktiflik baya artar.