Forumdaki benzer konular ve anlamsız mesaj kasan kişiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Site oldukça güzel bayağıdır da kullanıyorum. Ama bir konuya değinmek istedim, aynı konular çok fazla açılıyor. kullanıcıların konuların açılıp açılmadığına baktıktan sonra konu açması daha mantıklı olur bence. Bir de kullanıcıların çoğu yardımcı olmak yerine yorum kasmak için yorum yapıyorlar, bunun önüne geçilebilirse güzel bir forum topluluğu elde edeceğimizi düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Genel olarak konular cevaplanıyor fakat arada mesaj kasanlarda yok değil.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Genel olarak konular cevaplanıyor fakat arada mesaj kasanlarda yok değil.
Benim istediğim milletin sorunlarına yardımcı olacak bir toplumun olması .
Bi konu açsan altına gelen mesajlarda ne demek istediğimi fazlasıyla anlarsın dostum .
Misal veriyorum ben bilmediğim bir konun altına gidipte yorum kasmak için yorum yapmıyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Uzun süredir kullanıcısıyım sadece bilgi amaçlı kullanırım, her zaman destek oldular.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Diğer forumlara göre bakış açım, en iyisi bu şu anlık.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim istediğim milletin sorunlarına yardımcı olacak bir toplumun olması .
Bi konu açsan altına gelen mesajlarda ne demek istediğimi fazlasıyla anlarsın dostum .
Misal veriyorum ben bilmediğim bir konun altına gidipte yorum kasmak için yorum yapmıyorum .
Aynen katılıyorum sana fakat cevap ve çözüm sunanlarda var report edicez spam ve gereksiz mesajları

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İşte Bu Formun En Sevdiğim Yan Bu Açık Sözlülük!

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Uzun süredir forumlarda takılıyorum. yeşil logolu sarı fontlu diğer rezil forumda yöneticiler ve rütbesi yüksek insanlar at koşturuyor. Eğer profilinde üye-silver üye falan yazıyorsa direk ezmeye başlıyorlar. Burası öyle değil burada insanlar gerçekten yardımcı oluyor. Ben karşılaştığım birçok sorunu burda çözdüm ve birçok kişinin de sorunlarına yardımcı olduğumun düşünüyorum. MH başkadır. İyi forumlar dilerim. ama keşke nick değiştirme olsa ya ben farklı bir şey kullanmak istiyorum :D

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uzun süredir forumlarda takılıyorum. yeşil logolu sarı fontlu diğer rezil forumda yöneticiler ve rütbesi yüksek insanlar at koşturuyor. Eğer profilinde üye-silver üye falan yazıyorsa direk ezmeye başlıyorlar. Burası öyle değil burada insanlar gerçekten yardımcı oluyor. Ben karşılaştığım birçok sorunu burda çözdüm ve birçok kişinin de sorunlarına yardımcı olduğumun düşünüyorum. MH başkadır. İyi forumlar dilerim.
ama keşke nick değiştirme olsa ya ben farklı bir şey kullanmak istiyorum :D
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
Rütbe Bilgilendirme den detaylara bakabilirsin dostum .

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
oldukca guzel bir site hile konusunda biraz daha secenek sunabilirlerse harika olur

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum özellikle mesaj kasanlar kısmına. Her sorunda direk format at diye yorum yapıyorlar halbuki son çare format.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kesinlikle bu from cok iyi birsürü forum araştırdım fakat bura gibi güzel bulamadım burda destek ediyolar yardımda ediyolar resmen evim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...