Forumdaki hile kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar biraz sabırlı olun forumdaki insanları tanıyın guzel bir sohbet ortamı var hileyede sıra gelir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yorum kasılır onda sıkıntı yok da her attığımız yorum başına belirli bir süre beklemek çok yoruyor

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim bu sistem neden getirildi hemen açıklıym hilelerin çabucak fix yememesi için getirildi bu sayede hileyi kullananlar az oluyor ve geç fix yiyor bu sistem bence güzel olmuş boş yorum yapanlar spam veya post kasmak için gereksiz şeyler ve konu açanlar siteden cezalandırılıyor.

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Görüşümü bildirmek ve tüm üyelerimizin aydınlatılmasını istiyorum. Forum da olan bazı hilelere neden kullanmak için üye sınırlamaları geldi? Bende dahil olmak üzere formları takip edip bildiğim bilmediğim konu hakkında yorup yapıp gerekli gereksiz göz ardı edip site tarafından ban yemek istemiyorum hani önceden yapamadığımız merak ettiğimiz konulara bakrdık çözüm aradık yorumlar okunurdu şimdi bir konuya giricez gereksiz bi ton yorumu ayıklayacaz derken bizim için gerekli yorumu göremicez bitonda boş ve aynı mesajları görmeye devam edicez. bu başlığı açmam ve bu yorumu yapmam şikayet olarak algılanmasın evet bu site kurulumunda emek var ve hizmet içeriyor faydalı gerekli benimkisi merak hani keşke bu sebeplerden dolayı böyle bir sistem getirdik denilseydi eğer denildi ve ben bunu görmediysen özür dilerim saygılar afiyetli sahurlar herkese :)
hileler hemen fix yemesin diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Görüşümü bildirmek ve tüm üyelerimizin aydınlatılmasını istiyorum. Forum da olan bazı hilelere neden kullanmak için üye sınırlamaları geldi? Bende dahil olmak üzere formları takip edip bildiğim bilmediğim konu hakkında yorup yapıp gerekli gereksiz göz ardı edip site tarafından ban yemek istemiyorum hani önceden yapamadığımız merak ettiğimiz konulara bakrdık çözüm aradık yorumlar okunurdu şimdi bir konuya giricez gereksiz bi ton yorumu ayıklayacaz derken bizim için gerekli yorumu göremicez bitonda boş ve aynı mesajları görmeye devam edicez. bu başlığı açmam ve bu yorumu yapmam şikayet olarak algılanmasın evet bu site kurulumunda emek var ve hizmet içeriyor faydalı gerekli benimkisi merak hani keşke bu sebeplerden dolayı böyle bir sistem getirdik denilseydi eğer denildi ve ben bunu görmediysen özür dilerim saygılar afiyetli sahurlar herkese :)
Bence herkes istediği hileyi kulanabilmeli eskilerin gözü yaşlı :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim bu sistemin gelme sebebi hileler kolayca fixlenmesin diye. Bu sistem sayesinde az kişi hileyi kullanıyor ve hile çok daha geç fixleniyor.
Post automatically merged:

Böyle bir sistemin olması çok daha iyi. Boş yorumları yöneticiler siliyor. Boş yorum yapanlar cezalandırılıyor zaten.

bır hılenın fıxlenmesı ıcın kişi sınırı var mı hocam bilmediğimden soruyorum

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileler kolayca fixlenmesin ve freeden indiirp kendi sitelerine koyan bir sürü kişi vardı bence gelmesi güzel oldu iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
forumda ılerlemek ıcın mesaj dısında baska seyler yapmak gerekıyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence mantıklı örneğin ben 50 yorum yapmam gerek ve siteyi sevdim yararlı şeyler var. İnsanlar alıp giderdi bence iyi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hileler güzelmiş forum ortamıda güzel hilelere erişmek için 300 yorum yapmalısın spam olmayacak mantıklı şekilde
Sitenin hiti artsın diyede yapmış olabilirler belki bilemiycem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...