Forumdaki hile sayısı yetersiz ve hile yapılan oyunları beğenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
birçok online oyun var fakat çoğunun hilesi bu forumda yok mesela call of duty warzone 2.0 çok popüler bir oyun pubg tadında hilesi paraylan satılıyor oyuna girin hile kullanan hacker kaynıyor bizim niye hilemiz yok cyber hunter valorant denen saçma sapan oyunlara hile yapıyorsunuz warzone 2.0 a neden yapamıyorsunuz anlamış değilim ben sizi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam isteğe göre hile yapılmıyor zamanla onlara da hile gelir

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
bro açıkca kendi istediğin oyunlar yok diye foruma sallamışsın forumdaki hileler ücretsiz olması ile birlikte gayet iyi .

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
senin oynadığın oyunlarda hile yok diye forumda bişe diyemessin bence tavsiye edersin yapılır yapılmaz

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bazen isteklerimiz dışında sürer hayat emin ol o hilelerde elbet gelir forumdaki hilelerin ücretsiz olmasına sevinmemiz gerekiyor emeğe saygı duymamız gerekiyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben diyorumki hile çeşitliliği yok forumda var olan oyunların hileleride ya fixli oluyor yada çalışmıyor durumda

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
gelcek olsa gelirdi anca cyber hunter valorant gibi bebe oyunlarına hile yapsın onlar
Hocam bu kadar sinirli tavır göstermene gerek "bebe oyunlarına hile yapsın onlar" diyorsun yapılan bir şey küçümsenecek bir iş değil hileyi de ücretsiz veriyorlar yapmayadabilirler o yüzden fazla uzatmanın bir anlamı yok

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
zaten her geçen gün diğer oyunlardada hile geliyor ve ücretsiz popüler oyunlarda güzel hileler var gelipde çamur atman çok saçma senin keyfine göre hile çıkarmıyorlar diğer oyunlarda zamanla gelecekler mesela bende apex bekliyorum adamlar yakında gelecek dedi onlarda uğraşıyo bi anda olacak bişi değil beğenmiyorsanda git parayla satın al

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ağıt yapmak yerine kendini geliştirip reverser olabilir yada bir çılgınlık yapıp hile buildleyebilirsin açık kodları bile mevcut
Forumda zaten hangi oyuna istek hile diye bir soru çıkartırlar senin cümlene karşıt

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
burası gönüllülük esaslı bir forum olduğu için çok abes bir durum yok.parayla satılan hileleri burasıyla kıyaslamak biraz haksızlık sanki.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Talep olan oyunu gündeme alıyorlar genelde. Warzone'da popüler bu aralar. İleriki dönemlerde gelir bence.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyunlrın tutulma sürelerine göre hareket ederek hile çıkartıyor arkadaşlar bence calısmaları gayet iyi yetersiz buluyor olman kötülemeni gerektirmiryor..

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ücretsiz ve virüssüz bir şekilde hile kullanıp, bunlara yetersiz demek tamamen görgüsüzlüktür hocam.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ücretsiz ve virüssüz bir şekilde hile kullanıp, bunlara yetersiz demek tamamen görgüsüzlüktür hocam.
sen yazdığım yazıyı okudunmu acaba çok merak ediyorum warzone 2.0 hilesi diyorum forumda onun hilesimi varki kullanayım bu kadar gereksizsin işte

oyunlrın tutulma sürelerine göre hareket ederek hile çıkartıyor arkadaşlar bence calısmaları gayet iyi yetersiz buluyor olman kötülemeni gerektirmiryor..
istediğinizi düşünün ben fikrimi ve düşüncemi söyledim yetersiz işte yalanmı çok fazla oyunun hilesi yok sitede bunu bilsinler istedim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sen yazdığım yazıyı okudunmu acaba çok merak ediyorum warzone 2.0 hilesi diyorum forumda onun hilesimi varki kullanayım bu kadar cahil ve gereksizsin işte
Warzone hilesinden bahseden oldu mu? Eğer hile yapılacaksa yapılır zaten. Kimse senin isteğine göre hile yapmaz. Bunu sorgulamakta sana yada başka birine düşmez paşam.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Birçok Online oyun var fakat çoğunun hilesi bu forumda yok. Mesela Call of Duty Warzone 2.0 çok popüler bir oyun, PUBG tadında. Hilesi parayla satılıyor, oyuna girin, hile kullanan hacker kaynıyor. Bizim niye hilemiz yok? Cyber Hunter, Valorant denen saçma sapan oyunlara hile yapıyorsunuz, Warzone 2.0'a neden yapamıyorsunuz? Anlamış değilim ben sizi. Ayrıca Steam PUBG'nin de hilesi yok, forum iyice çöp olmuş.
Merhabalar, forum üzerinde güncel olarak popüler bir kitleye hitap eden oyunlarda hileler mevcut ve bu hileler üyelere ücretsiz olarak undetected sunuluyor. COD Warzone 2.0 içinde resmi olarak MemoryHackers tarafından gelmese de forumda hilesini (https://memoryhackers.org/konular/e...mwii-wz2-0-cheat-source-code-included.252664/) bulabiliyorsunuz. Cyber Hunter hilesi eskiden yapılmış ve hala çalışan bir hile olduğu için verdiğiniz örnek zaten saçma yeni yapılmış bir hile gibi lanse etmenin anlamı yok. Valorant denen saçma sapan oyun dediğiniz şey ise şu anda dünya üzerinde en çok oynanan oyunlardan birisi ve PUBG/COD Warzone 2.0'a göre daha büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Sizin düşündüğünüz gibi bu forumdaki herhangi bir hileleri yapan kişinin sadece hayatını buraya sizin ücretsiz kullanacağınız hilelere vermesi pek olası değil gibi? Zamanla yeni oyunlara hileler geliyor ve mevcut oyunlardaki hileler geliştiriliyor.

Bu noktada bir üye olarak sizlere baktığımda ise 26 Temmuz 2021'den beri foruma kattığınız adam akıllı hiçbir şey zaten yok. Üstüne üstlük başka bir forumun adını yazdığınız bir konu dahi açtınız zamanında.
1677754671194.png

Tüm bu davranışlarınıza ve forumun çöp olduğunu düşündüğünüze bakarak sizleri forumdan kalıcı olarak banlıyorum, iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...