- Yasaklandı
-
gelcek olsa gelirdi anca cyber hunter valorant gibi bebe oyunlarına hile yapsın onlarHocam isteğe göre hile yapılmıyor zamanla onlara da hile gelir
Hocam bu kadar sinirli tavır göstermene gerek "bebe oyunlarına hile yapsın onlar" diyorsun yapılan bir şey küçümsenecek bir iş değil hileyi de ücretsiz veriyorlar yapmayadabilirler o yüzden fazla uzatmanın bir anlamı yokgelcek olsa gelirdi anca cyber hunter valorant gibi bebe oyunlarına hile yapsın onlar
sen yazdığım yazıyı okudunmu acaba çok merak ediyorum warzone 2.0 hilesi diyorum forumda onun hilesimi varki kullanayım bu kadar gereksizsin işteÜcretsiz ve virüssüz bir şekilde hile kullanıp, bunlara yetersiz demek tamamen görgüsüzlüktür hocam.
istediğinizi düşünün ben fikrimi ve düşüncemi söyledim yetersiz işte yalanmı çok fazla oyunun hilesi yok sitede bunu bilsinler istedimoyunlrın tutulma sürelerine göre hareket ederek hile çıkartıyor arkadaşlar bence calısmaları gayet iyi yetersiz buluyor olman kötülemeni gerektirmiryor..
Warzone hilesinden bahseden oldu mu? Eğer hile yapılacaksa yapılır zaten. Kimse senin isteğine göre hile yapmaz. Bunu sorgulamakta sana yada başka birine düşmez paşam.sen yazdığım yazıyı okudunmu acaba çok merak ediyorum warzone 2.0 hilesi diyorum forumda onun hilesimi varki kullanayım bu kadar cahil ve gereksizsin işte
Merhabalar, forum üzerinde güncel olarak popüler bir kitleye hitap eden oyunlarda hileler mevcut ve bu hileler üyelere ücretsiz olarak undetected sunuluyor. COD Warzone 2.0 içinde resmi olarak MemoryHackers tarafından gelmese de forumda hilesini (https://memoryhackers.org/konular/e...mwii-wz2-0-cheat-source-code-included.252664/) bulabiliyorsunuz. Cyber Hunter hilesi eskiden yapılmış ve hala çalışan bir hile olduğu için verdiğiniz örnek zaten saçma yeni yapılmış bir hile gibi lanse etmenin anlamı yok. Valorant denen saçma sapan oyun dediğiniz şey ise şu anda dünya üzerinde en çok oynanan oyunlardan birisi ve PUBG/COD Warzone 2.0'a göre daha büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Sizin düşündüğünüz gibi bu forumdaki herhangi bir hileleri yapan kişinin sadece hayatını buraya sizin ücretsiz kullanacağınız hilelere vermesi pek olası değil gibi? Zamanla yeni oyunlara hileler geliyor ve mevcut oyunlardaki hileler geliştiriliyor.Birçok Online oyun var fakat çoğunun hilesi bu forumda yok. Mesela Call of Duty Warzone 2.0 çok popüler bir oyun, PUBG tadında. Hilesi parayla satılıyor, oyuna girin, hile kullanan hacker kaynıyor. Bizim niye hilemiz yok? Cyber Hunter, Valorant denen saçma sapan oyunlara hile yapıyorsunuz, Warzone 2.0'a neden yapamıyorsunuz? Anlamış değilim ben sizi. Ayrıca Steam PUBG'nin de hilesi yok, forum iyice çöp olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?