Arkanda
Ultra Üye
Sayın Memoryhackers kurucuları bir şeysormak istiyorum. Neden hileleriniz ücretsiz? Bildiğim kadarıyla bu sitenin domain ve hosting işleri euro/dolar ile oluyor. Peki hileleri ücretsiz olarak vermenize rağmen bu giderleri nasıl karşılıyorsunuz? Hep kendi cebinizden ödemeniz Türkiye şartlarında (Türkiye'de yaşıyorsanız) imkansız gibi geliyor bana. Kodlama işlerine zamanınızı harcıyorsunuz ve bunun için gerçekten hiçbir ödeme almıyorsunuz. İnsanların bedava hile kullanması vs. bunlar gerçekten bizlere sunduğunuz efsane bir şey fakat sizlerde insansınız, nasıl idare ediyorsunuz? Bağış atanlarda oluyordur illaki fakat yeri geldiğinde yetersiz kaldığı hatta yetmediği veya bir süre idare ettiği de oluyordur.
Gece gece aklıma takıldı. MemoryHackers olmasa birçok oyunda hile kullanarak farklı bir zevk boyutuna ulaşamayacaktım. MemoryHackers kalitenin tek adresi.
Gece gece aklıma takıldı. MemoryHackers olmasa birçok oyunda hile kullanarak farklı bir zevk boyutuna ulaşamayacaktım. MemoryHackers kalitenin tek adresi.
Moderatörün son düzenlenenleri: