Arkanda
Ultra Üye
Hizmetin bedeli görüldüğü üzere on4y sistemi. Bedava olma sebebi sitenin misyonu ve vizyonudur. Bunun bedeli de belirttiğim gibi onay sistemidir. Onun dışında bağış sistemimiz mevcut
ne guzel bedava faydalanıyoruz cok ırdelememek lazımSayın Memoryhackers kurucuları bir şeysormak istiyorum. Neden hileleriniz ücretsiz? Bildiğim kadarıyla bu sitenin domain ve hosting işleri euro/dolar ile oluyor. Peki hileleri ücretsiz olarak vermenize rağmen bu giderleri nasıl karşılıyorsunuz? Hep kendi cebinizden ödemeniz Türkiye şartlarında (Türkiye'de yaşıyorsanız) imkansız gibi geliyor bana. Kodlama işlerine zamanınızı harcıyorsunuz ve bunun için gerçekten hiçbir ödeme almıyorsunuz. İnsanların bedava hile kullanması vs. bunlar gerçekten bizlere sunduğunuz efsane bir şey fakat sizlerde insansınız, nasıl idare ediyorsunuz? Bağış atanlarda oluyordur illaki fakat yeri geldiğinde yetersiz kaldığı hatta yetmediği veya bir süre idare ettiği de oluyordur.
Gece gece aklıma takıldı. MemoryHackers olmasa birçok oyunda hile kullanarak farklı bir zevk boyutuna ulaşamayacaktım. MemoryHackers kalitenin tek adresi.
doğru aslında ya 2.5 milyon kullanıcı nerdeyseSitede kaç milyon üye var kanka onların her biri reklam on4yı yapsa sen düşün gerisini
görmedim teşşekürler harbi büyük adamlar bu kurucular moderatörler coderlerBunun için @#MorpHeus un yanıtı linkte mevcut. (Lol Script veya herhangi bir hile için yazılmış bir yanıttır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?