Forumdaki Konularımın Onay Süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok yararlı olduğunu düşündüğüm bir konu açtım fakat onay almadı 2 saat olucak nerdeyse ve hiç bir zararlı tarafı yok ve karşı tarafa bir şey satma vs de yok sebebi nedir vidyo eki bırakıcam vidyoya aldım herkes saçma sapan konular açıyor gerçekten değeri olan konulara modlar yetişemıyor

@LeftSpace
@admin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu tarz dosya içeriği olan konular üst yetkililer tarafından kontrol edilip öyle yayınlanıyor. Birincisi bu konulara modlar bakmıyorlar, ikincisi kontrol için bekleyen tek konunun seninki olduğunu düşündüren nedir? Bazen gerçekten gecikiyor konu onayları katılıyorum, bir haftaları falan buluyor ancak 2 saat olmuş sadece. Bu konuların onayı kullanıcıların herhangi bir dosya sebepli zarar görmesini engellemek adına kontrol edilmeli.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Ek olarak açtığınız konuda birçok kural ihlali mevcut. Moderatör arkadaşımın dediği gibi, tek onayda bekleyen konu sizinki değil. Bu süreç biraz uzun işliyor olabilir fakat 1 hafta sabırla bekleyen bir kullanıcıya kıyasla sizin 2 saat bekleyen bir konu için 6 dakikalık bir video çekmeniz çok manidar olmuş. Linklerin güvenilir olup olmadığı incelendikten ve yaptığınız kural ihlalleri düzeltildikten sonra onaydan geçecektir. Onaydan geçmemesi takdirde neden geçmediği bildirim üzerinden size iletilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...