☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
ben de aynı fikirdeyim zaten kısa bir süre önce güncelleme geldiği için doğal olarak uğraşmazlarkalite ve kolaylık açısından çok güzel olabilir ama buna vakit harcamaya değer mi orası tartışılır.
güzel mantıklı bir öneri dostum yapılabilirse çok güzel olurForumun bu kısmını çok kullanan birisi olarak çok fazla yazı olması hem göz yoruyor hem de aranılan şeyin bulunmasını zorlaştırıyor.
Benim önerim menülerin sol tarafındaki M yazıları yerine oyunların simgelerinin olması. Böylece forumun bu kısmında gezinirken (ki neredeyse her gün onlarca dakikamı bu kısmında harcıyorum) aradığımızı daha kolay bulabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 70312
hocam öyle ancak sürekli aynı görüntü sıkıyor beeskisi daha güzeldi be
Renk değiştirme olayı varmış sitede sıkıldıkca değiştirebiliyoruzhocam öyle ancak sürekli aynı görüntü sıkıyor be
nerden hocam ilk defa sizden duyuyorumRenk değiştirme olayı varmış sitede sıkıldıkca değiştirebiliyoruz
konuyu tek kelime ile cevaba ulaştırmışsın hocam tebriklertahminimce oradakilerin hepsi birer resimden alınıyor fakat sürekli bunu güncellemeye değmez diye tahmin ediyorum zaten kategorilere ayrılmış durumda aradığın şeyi ctrl f ile kolaylıkla bulabilirsin.
önemli değilkonuyu tek kelime ile cevaba ulaştırmışsın hocam tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?