Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Profilinize girdiğimde 4'üncü yıl rozetinizin geldiğini gördüm, lakin kullanamamanızın nedeni onaylı üye olmadığınızdan kaynaklanıyor. Onaylı üye 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır. Gerekli olan 50 mesaj sayısını tamamladıktan sonra rankınız sistem tarafından otomatik olarak verilir.
Hesabınız kurulduğundan itibaren 4 yıl geçmiş her sene hesabını kurduğun tarihte yıllık ödül alırsın başka ödüllerde kazanmak istersen profilinden ödüller kısmına tıklayarak bakabilirsin dostum. İyi forumlar dilerim.
Profilinize girdiğimde 4'üncü yıl rozetinizin geldiğini gördüm, lakin kullanamamanızın nedeni onaylı üye olmadığınızdan kaynaklanıyor. Onaylı üye 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır. Gerekli olan 50 mesaj sayısını tamamladıktan sonra rankınız sistem tarafından otomatik olarak verilir.