Forumdaki spoofer çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba, herkese iyi forumlar diliyorum. Fortnite oynarken oyun başladıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra VPN uyarısı şeklinde bir hata alıp oyundan atılıyorum. Sitede bulunan spooferı kullanmaya çalıştım, herkeste çalışıyormuş ama nedense bende olmuyor. Bunun nedeni acaba benim Windows sürümümün 21H2 olması olabilir mi? Paylaşılan notta 20H2 için uygundur notu düşülmüş. Sürümümü düşürme gibi bir şansım var mı? Varsa da bu nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yükleniyor sonra hile yüklendi diye bir yazıyı alıyorum sonra işlemler yapılıyor ama spoofer ekranda öylece kalıyor hile yüklendikten sonra bir ses de alıyorum onda da sorun yok ama oyuna girdiğimde yine şu şekilde bir mesaj geliyor atılıyorum oyundan.

4311-c6e5de9d13ffbe04854f753ec3b1d58c.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda VanGuard ve FACEIT AC varsa tamamen kaldırın. Windows versiyonunuz tabii ki önemli, konuda not düşülen versiyonla uyumlu olmalısınız. Windows versiyonunuzu arama çubuğuna "winver" yazarak öğrenebilirsiniz.

Eğer windows versiyonunuzu düşürmek istiyorsanız en sağlıklı yol önemli verilerinizi yedekleyip tekrardan temiz kurulum yapmaktır. İnternette tüm windows sürümlerinin arşiv şeklinde bulunduğu ISO Link Generator tarzı siteler var, link paylaşmak yasak mı bilmiyorum, internete yazarak kolayca bulabilirsin.

Kolay gelsin.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Forumda ki spoofer outdated şuanda. işe yaramaz

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Pc yi sıfırlamak işini çözer mi bilemiyorum buda bir seçenek bilen birisi varsa sıfırlamak yardımcı olabilir diye düşünüyorum?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumda ki spoofer bir çok oyunda çalışmıyor fortnite buna dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...