Forumlarla ilk nasıl tanıştınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
zulu için gelmiştim şimdi valo ve lol için buradayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka metin2 de hile arıyordum ordan denk düştü sonra işte aklımıza kazıldı o zamandan beridir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
cs de hile açmaya çalışıyodum öyle başladı sonra burda hile bakarak uzun zaman geçirdim

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
wolftü sayesinde 2016 dan beridir buralardayım :D

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zamanında çok forum kurduk, yönettik, modluğunu yaptık. Bundan 11 sene önce başladım ben forumlara o zamanlar ortam farklıydı tabi böyle değildi :) Şimdi ise çok farklı bir ortam var ama farklılık değişiklik her zaman iyidir.

Forumun ilk üyelerinden olmakla beraber bundan önce de çok forumda takılıyordum ama en uygunu burası olduğu için 2015 senesinde sadece burada takılmaya devam ettim ve diğer tüm forumları bıraktım. Yaşlandık artık ama arada bi giriyozz :) ölmedik lfkslşfdd

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
wolftü hilesi ararken karşılaştım.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Crossfire için hile ararken buraya denk geldim. Aslında çok daha öncelerden de denk gelmiştim başka oyun hileleri yüzünden ama kalmamıştım. Bu sefer ortama biraz bakınca sardı.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Pubg mobile hilesiyle, devamında da bu noktadayız işte.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tam hatırlamıyorum ama sanki bir oyunda aldığım hata için girmiştim forumlara ilk kez

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aynı sebep wolftü hilesi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben pubg çakması bi oyun vardı adını tam hatırlamıyorum şimdilerde valorant videosu çeken bi elemandan görmüştüm o şekilde tanıştım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşım beraber duo girelim dedi ondan dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Metin2 Pvp serveri ararken tanışmıştım ahh hey gidi günler

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Siteye kucukken wolftü hilesi icin uye olmama ragmen hic forumlari kullanmadim. Ilk defa bir konuya fikir belirtme veya konu acma ozelliklerini 50 mesaj atabilmek icin kullandim. Istedigimi elde ettikten sonra hala konu basliklarina yazilar yazmaktan ve konu olusturmaktan hoslandigimi farkettim. Daha once hic forum kullanmamis biri olarak siz ne zaman basladiniz nasil basladiniz hikayelerinizi duymak isterim :)

Ekli dosyayı görüntüle 74665
Forumları kullanmaya mt2 zamanlarında başladım. Hileleri yine forumlardan alıyorduk :)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wolftü kısacası sırf rapid gun yada rapid fire dı sanırsam hatırlamıyorum onu açıp üstüne speed hack açıp eğilmeyi basılı tutup bıçakla millete kesiyordum iyi zevk veriyordu

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eskiden lolde PBE hesabı bulmak çok zordu, ben de bazı yabancı forumları keşfedip orada PBE hesabı buluyordum. tamamen bu şekilde tanıştım :D (PBE: LOL test sunucusu)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Küçüklükten beri bilgisayar ile iç içeyim. Bir gün bilgisayarım eskisi gibi verimli çalışmamaya başladığında dedim ki kendi kendime. Lan her formata 20-30 lira para vereceğime bende öğreniyim artık beleşe yapiyim derken youtubeda videolar izlemeye başladım. Ardından farklı sorunlara çözüm bulmak için googleda arattığımda benzer sorunların bu tarz forum sitelerinde paylaşılıp insanlar arasında bilgi alışverişi yapıldığını öğrendim. Bu şekilde bir tanışıklığımız var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İsim vermeden konuşmak gerekiyor galiba teknoloji ye olan tutkumdan dolayı belirli haber sitelerine girdim. Yukarıda forum yazan bir yer gördüm ve tıkladım. Bambaşka bir dünyaya yelken açtığımın farkında değildim ama bambaşka bir dünya olduğunu öğrendim. Anonim olarak insanlarla fikir alışverişinde bulunma ve yardımlaşma bence güzel bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...